Την αγάπη δεν μπορείς να την πιέσεις

0
2105

Την αγάπη δεν μπορείς να την πιέσεις. Την αγάπη δεν μπορείς να την εξαναγκάσεις. Έρχεται αβίαστα και σε κατακλύζει ολόκληρο. Σου αλλάζει τη ζωή και σε κάνει καλύτερο.

Την αγάπη δεν μπορείς να την ελέγξεις. Μόνο να την αποδεχτείς και να της δώσεις προσοχή. Μόνο τότε ανθίζει και σου προσφέρει τα κάλλη της.

Την αγάπη δεν μπορείς να την μειώσεις. Αν υπάρχει είναι εκεί… και θα είναι πάντα εκεί. Είτε είστε πιασμένοι χέρι χέρι, είτε βρίσκεστε στις αντίθετες πλευρές του πλανήτη. Ευτυχώς εγώ έχω την τύχη να έχω πάντα το χέρι σου ακόμη και στην άλλη πλευρά του πλανήτη.

Photo: Bletsas Eftychis, Iceland 2018

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share
SHARE
Previous articleΗ ευτυχία όσο μοιράζεται, πολλαπλασιάζεται!
Next articleΗ πρώτη και η τελευταία ανάσα σου
Είμαι η Ηλέκτρα! Δημιουργός του daydreamer.gr. Blogger που λένε. Αρχισυντάκτρια τηλεπτικής εκπομπής. Αγαπάω πολύ την φύση, πολύ. Τους ευγενικούς ανθρώπους, πάρα πολύ. Τους αγγέλους, όσο τίποτα. Και τις μακαρονάδες, ως τον πλανήτη της μακαρονάδας και πάλι πίσω. Μου αρέσει να χαμογελάω, να αγαπάω και να αγαπιέμαι. Είμαι παράλογη, το ξέρω. Άσε δεν βγάζεις άκρη μαζί μου. My Moto: Dream Is the Truth of your soul