Η πρώτη και η τελευταία ανάσα σου

0
261

Αυτό που μεσολαβεί ανάμεσα στην πρώτη και την τελευταία ανάσα σου, είναι όλα όσα δημιούργησες. Όλα αυτά δείχνουν τι αγαπάς, τι έχεις στην ψυχή σου και μέχρι που μπορείς να φτάσεις. Φρόντισε μέχρι να έρθει εκείνη η τελευταία ανάσα να έχεις αγαπήσει πολύ, να έχεις δείξει τους θησαυρούς της ψυχής σου και να κάνεις όλα όσα έχεις ως αποστολή στη ζωή σου. Έτσι αξίζει η ζωή.

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share
SHARE
Previous articleΤην αγάπη δεν μπορείς να την πιέσεις
Next articleΤι είναι η ζωή χωρίς χαμόγελο;
Είμαι η Ηλέκτρα! Δημιουργός του daydreamer.gr. Blogger που λένε. Αρχισυντάκτρια τηλεπτικής εκπομπής. Αγαπάω πολύ την φύση, πολύ. Τους ευγενικούς ανθρώπους, πάρα πολύ. Τους αγγέλους, όσο τίποτα. Και τις μακαρονάδες, ως τον πλανήτη της μακαρονάδας και πάλι πίσω. Μου αρέσει να χαμογελάω, να αγαπάω και να αγαπιέμαι. Είμαι παράλογη, το ξέρω. Άσε δεν βγάζεις άκρη μαζί μου. My Moto: Dream Is the Truth of your soul