Σ΄αγαπάω όταν βρέχει

0
476

daydreamergr

Σ΄αγαπάω όταν βρέχει! Το ξέρεις άλλωστε, όταν βρέχει κάτι ιδιαίτερο γίνεται στον ψυχισμό μου. Το νερό ξεπλένει τα φυτά, τους δρόμους και τα παρτέρια και εγώ κάθε φορά νιώθω ακόμη πιο ξεχωριστά πίσω από το παράθυρο μετρώντας τις στάλες βροχής στο τζάμι μου. Λες και έχω κάτι να περιμένω, λες και η βροχή μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα και να κάνει την ζωή λίγο καλύτερη. Ίσως κανείς να μην καταλαβαίνει γιατί εγώ σ΄αγαπάω περισσότερο όταν βρέχει , ούτε καν εσύ. Μα είναι απλό αγάπη μου… σ΄αγαπάω περισσότερο όταν βρέχει γιατί τότε μου είναι πιο εύκολο να σκεφτώ πόσο σημαντική είναι η αγκαλιά σου, πόσο ιδιαίτερη είναι η αγάπη σου και πόσο μοναδικός είναι ο κόσμος μας.

H μαγεία της αγάπης, εκείνη η μαγεία που δεν καταλαβαίνουν όλοι, είναι να μπορείς να ακούς την ησυχία μέσα στην απόλυτη βαβούρα. 

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share
SHARE
Previous articleΕκείνες οι μισές μου σκέψεις
Next articleΔεν είμαι ένα check in στο facebook
Είμαι η Ηλέκτρα! Δημιουργός του daydreamer.gr. Blogger που λένε. Αρχισυντάκτρια τηλεπτικής εκπομπής. Αγαπάω πολύ την φύση, πολύ. Τους ευγενικούς ανθρώπους, πάρα πολύ. Τους αγγέλους, όσο τίποτα. Και τις μακαρονάδες, ως τον πλανήτη της μακαρονάδας και πάλι πίσω. Μου αρέσει να χαμογελάω, να αγαπάω και να αγαπιέμαι. Είμαι παράλογη, το ξέρω. Άσε δεν βγάζεις άκρη μαζί μου. My Moto: Dream Is the Truth of your soul