Δεν είμαι ένα check in στο facebook

0
356

Ο καιρός περνάει και εγώ κατάλαβα ένα πράγμα…πως “Όσο προχωράει η διαφθορά δεν γίνεται χειρότερη, απλώς αλλάζει προσωπείο.” Και εκεί που όσο ήσουν μικρή είχες συνηθίσει το συγκεκριμένο πρόσωπο της διαφθοράς, ξαφνικά αλλάζει και γίνεται κάτι άλλο. Και εσύ δεν ξέρεις αν η πραγματική διαφθορά είναι έξω από σένα ή τελικά είναι φωλιασμένη μέσα σου και περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία για να βγει. Περιμένει να της δώσεις χώρο και χρόνο για να εκδηλωθεί και να σε “πλακώσει” ολόκληρο…

2015

Είσαι in αν έχεις παπούτσια πάνω από 100euro, κινητό πάνω από 500, check in σε γνωστά μαγαζιά της πόλης και φωτογραφίες με τους pr αυτών πετώντας στο facebook ψεύτικα χαμόγελα και παρουσιάζοντας μια ζωή που δεν είναι δική σου… γιατί αυτό δεν είσαι εσύ. Δεν είσαι το άτομο που γουστάρει να βγαίνει κάθε βράδυ και να φαίνεται ότι γλεντάει. Δεν είσαι τα 200like στην φωτογραφία σου. Δεν είσαι η φανταχτερή θήκη του κινητού σου. Ούτε το καλοπλυμένο σου αμάξι είσαι.

nnight

Βλέπεις τώρα που η ζωή γίνεται ακόμη πιο δύσκολη και ακόμη πιο απρόσωπη τα πράγματα είναι ακόμη πιο περίπλοκα και οι άνθρωποι προτιμούν να χαλιούνται σε πράγματα που δεν έχουν συναισθηματικό “αντίκτυπο”. Οι άνθρωποι προτιμούν να βγαίνουν κάθε βράδυ σε διαφορετικό μαγαζί για να ξεχάσουν τα πραγματικά τους προβλήματα. Οι άνθρωποι προτιμούν να κάνουν ένα check in από ότι να κάνουν μια αγκαλιά στον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα τους. Οι άνθρωποι προτιμούν να υπερκαταναλώνουν παρά να δώσουν σε κάποιον που το έχει ανάγκη. Ώρες ώρες δεν μπορώ να καταλάβω σε τι περίεργους καιρούς ζούμε… άλλες πάλι καταλαβαίνω πως όλοι οι καιροί περίεργοι είναι. Κάθε φορά ξεχωριστά περίεργοι.

Ευτυχώς που υπάρχουν δίπλα μας άνθρωποι που μας θυμίζουν να ζούμε.  Το σημερινό κείμενο είναι αφιερωμένο σε αυτούς. (L)

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share
SHARE
Previous articleΣ΄αγαπάω όταν βρέχει
Next articleΝα αφήνεις μια χαραμάδα στην καρδιά σου.
Είμαι η Ηλέκτρα! Δημιουργός του daydreamer.gr. Blogger που λένε. Αρχισυντάκτρια τηλεπτικής εκπομπής. Αγαπάω πολύ την φύση, πολύ. Τους ευγενικούς ανθρώπους, πάρα πολύ. Τους αγγέλους, όσο τίποτα. Και τις μακαρονάδες, ως τον πλανήτη της μακαρονάδας και πάλι πίσω. Μου αρέσει να χαμογελάω, να αγαπάω και να αγαπιέμαι. Είμαι παράλογη, το ξέρω. Άσε δεν βγάζεις άκρη μαζί μου. My Moto: Dream Is the Truth of your soul