Προεόρτια!

0
1216

Οι γιορτές είναι συνήθως εκείνες που σε βάζουν να σκεφτείς τα λάθη σου, τα σωστά σου, τα θέλω σου και τους στόχους σου. Οι γιορτές και κυριότερα τα Χριστούγεννα και η πρωτοχρονιά, είναι για πολλούς ένα νέο ξεκίνημα. Ο νέος χρόνος σηματοδοτεί νέες αρχές και ανανεωμένη διάθεση. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο θα μπορούσες να χτίσεις μια νέα ζωή όπως ακριβώς την είχες ονειρευτεί.

Μην φανταστείς πως δεν καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι. Κάποιες φορές μάλιστα, όσο εσύ προσπαθείς να «χτίσεις» ένα μικρό κομμάτι όσον ονειρεύτηκες, έρχονται οι καταστάσεις και σου αλλάζουν και πολλές φορές σου καταστρέφουν τα πάντα. Νιώθω κάθε συσπασμένο -από την στεναχώρια- μυ του προσώπου σου. Είναι όμως απολύτως φυσιολογικό. Κανείς δεν έφτασε στον στόχο του εύκολα ή χωρίς κόπο. Ό,τι κι αν φαίνεται. Ό,τι και αν πιστεύουν οι «απ΄έξω».
Έτσι λοιπόν,
αυτές τις γιορτές προσπάθησε να βάλεις στην άκρη όλες τις κακές συνήθειες και να δημιουργήσεις ένα καινούριο και ανανεωμένο εαυτό.
Οι αλλαγές μπορεί να είναι σε προσωπικό επίπεδο. Για παράδειγμα να θέλεις να ανέβεις επαγγελματικά ή να γίνεις πιο αθλητικός ή να αποκτήσεις περισσότερα χόμπυ ή να ασχοληθείς επιτέλους με αυτό που πραγματικά αγαπάς.
Είτε μπορεί να είναι σε επίπεδο σχέσεων. Να κάνεις πιο ποιοτικούς φίλους, να συσφίξεις τις σχέσεις σου με άτομα που μέχρι τώρα είχατε πρόβλημα ή να κάνεις μια σοβαρή ερωτική σχέση.
Βέβαια μπορεί να είναι απλά σε επίπεδο ψυχικής εξέλιξης. Να θέλεις να γίνεις καλύτερος άνθρωπος, πιο κατανοητικός, πιο δοτικός, πιο γενναιόδωρος.
Σε όποιο τομέα και αν προσπαθήσεις να βελτιωθείς, το σίγουρο είναι ότι θα το πετύχεις. Μπορεί όχι στον βαθμό που έθεσες ως αρχικό στόχο αλλά μπορεί και ναι. Ανάλογα την κινητήριο δύναμη που σε ωθεί προς τα εκεί.
Εύχομαι σε κάθε άνθρωπο αυτής της γης, το 2017 να φέρει ό,τι ο καθένας επιθυμεί, εφόσον αυτό δεν βλάπτει τους συνανθρώπους του.
Υγεία, αγάπη και ευτυχία να υπάρχει σε αφθονία σε κάθε σπίτι και καρδιά.
Να δίνουμε λίγο παραπάνω.
Έτσι για αλλαγή.
Καλές γιορτές!
----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share
SHARE
Previous articleΕλεύθερος, μέσα στην σχέση
Next articleΑντέχουν άραγε τα μάτια σου όλο αυτό το φως;
Είμαι η Ηλέκτρα! Δημιουργός του daydreamer.gr. Blogger που λένε. Αρχισυντάκτρια τηλεπτικής εκπομπής. Αγαπάω πολύ την φύση, πολύ. Τους ευγενικούς ανθρώπους, πάρα πολύ. Τους αγγέλους, όσο τίποτα. Και τις μακαρονάδες, ως τον πλανήτη της μακαρονάδας και πάλι πίσω. Μου αρέσει να χαμογελάω, να αγαπάω και να αγαπιέμαι. Είμαι παράλογη, το ξέρω. Άσε δεν βγάζεις άκρη μαζί μου. My Moto: Dream Is the Truth of your soul