Αντέχουν άραγε τα μάτια σου όλο αυτό το φως;

0
1650
Η ψυχή του ανθρώπου είναι ιδιαιτέρως εύθραυστη. Θα το έχεις παρατηρήσει και εσύ ο ίδιος στην καθημερινότητά σου. Μπορεί -εύκολα κάποιες φορές- κάποιος άνθρωπος ή κατάσταση να σε διαλύσει συναισθηματικά. Σε άλλους ισχύει περισσότερο και σε άλλους λιγότερο, όμως όλοι οι άνθρωποι επηρεαζόμαστε από διάφορα ερεθίσματα. Αυτό δείχνει το πόσο δυνατοί ή αδύναμοι είμαστε στους εξωτερικούς παράγοντες. Βέβαια δείχνει και την εξαιρετική ευαισθησία που έχουμε. Όχι όλοι, αλλά πολλοί από εμάς.
Ο σωστός δρόμος είναι πάντα η μέση οδός. Ούτε η υπερβολική ευαισθησία, αλλά ούτε και η υπερβολική αναισθησία πρόκειται να βοηθήσει κάποιον. Το ιδεατό λοιπόν είναι η μέση λύση. Σου προτείνεται να βάλεις τον πήχη κάπου στη μέση και να πάψεις να δημιουργείς δράματα όπου σταθείς και όπου βρεθείς. Από την άλλη σου προτείνεται να μην αφήνεις να «περνούν» έτσι απλά πράγματα που δεν αρμόζουν σε εσένα και τον εαυτό σου, χάριν της καλοσύνης σου.
Η αλήθεια που θα βρεις ψάχνοντας στη μέση είναι και η σωστή. Αυτήν να πράξεις και αυτήν να «πιστέψεις» γιατί είναι και η μοναδική που θα σε βγάλει από το πηγάδι το οποίο βρισκόμαστε. Η αλήθεια μάλιστα βρίσκεται στο φως.. εκεί ψηλά. Αντέχουν άραγε τα μάτια σου όλο αυτό το φως; Πιστεύω πως ναι! Για αυτό άνοιξέ τα διάπλατα και καλοδέξου το!
----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share
SHARE
Previous articleΠροεόρτια!
Next articleΔεν μπορείς να πας μπροστά, κοιτώντας πίσω
Είμαι η Ηλέκτρα! Δημιουργός του daydreamer.gr. Blogger που λένε. Αρχισυντάκτρια τηλεπτικής εκπομπής. Αγαπάω πολύ την φύση, πολύ. Τους ευγενικούς ανθρώπους, πάρα πολύ. Τους αγγέλους, όσο τίποτα. Και τις μακαρονάδες, ως τον πλανήτη της μακαρονάδας και πάλι πίσω. Μου αρέσει να χαμογελάω, να αγαπάω και να αγαπιέμαι. Είμαι παράλογη, το ξέρω. Άσε δεν βγάζεις άκρη μαζί μου. My Moto: Dream Is the Truth of your soul