Να σέβεσαι τον άνθρωπο

0
1421

Να σέβεσαι τον άνθρωπο γιατί η ύπαρξή του και μόνο, σημαίνει πως η φύση και ο Θεός έβαλαν όλη τους της δύναμη για την δημιουργία του.
Ταξιδεύοντας αντικρίζεις μάτια σαν και αυτά και ίσως αυτό να είναι και το πιο σημαντικό σου απόκτημα. Ένα τόσο γλυκό πλάσμα στάθηκε για λίγα δευτερόλεπτα κοιτώντας τον φακό. Έβγαλα την φωτογραφία. Κατέβασα την φωτογραφική μηχανή. Τότε ακριβώς ήταν που μου χάρισε το πιο γλυκό και αμήχανο χαμόγελο που έχω δει στην ζωή μου. Μπορεί να μην το έχω σε φωτογραφία, θα το έχω όμως πάντα στο μυαλό μου.
Ταξιδεύοντας δεν κερδίζεις μόνο καινούριες χώρες στο ενεργητικό σου και νέες ιστορίες για να λες. Ταξιδεύοντας κατά κύριο λόγο γνωρίζεις νέους ανθρώπους, εκτιμάς τα «δεδομένα», αφουγκράζεσαι την κραυγή της φύσης, γίνεσαι ένα με τη Γη.
Να αγαπάς τα ταξίδια γιατί κάθε φορά που επιστρέφεις είσαι γεμάτος από εμπειρίες, ιδέες και στην ουσία ένας καινούριος άνθρωπος.

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share
SHARE
Previous articleΜην κάνεις εκπτώσεις στα όνειρα.
Next articleΜια σφιχτή αγκαλιά
Είμαι η Ηλέκτρα! Δημιουργός του daydreamer.gr. Blogger που λένε. Αρχισυντάκτρια τηλεπτικής εκπομπής. Αγαπάω πολύ την φύση, πολύ. Τους ευγενικούς ανθρώπους, πάρα πολύ. Τους αγγέλους, όσο τίποτα. Και τις μακαρονάδες, ως τον πλανήτη της μακαρονάδας και πάλι πίσω. Μου αρέσει να χαμογελάω, να αγαπάω και να αγαπιέμαι. Είμαι παράλογη, το ξέρω. Άσε δεν βγάζεις άκρη μαζί μου. My Moto: Dream Is the Truth of your soul