Μια σφιχτή αγκαλιά

0
1761

Είναι κάποιες σχέσεις που τελείωσαν πριν καν αρχίσουν.
Είναι κάποιες σχέσεις που κρατάνε για λίγο για να σου μάθουν κάποια πράγματα.
Είναι και αυτές που κρατάνε για μια ζωή.
Από όλες αυτές είναι και κάποιες που ήρθαν για να σου μάθουν σημαντικά μαθήματα που αλλιώς δεν θα ήσουν σε θέση να μάθεις, που αλλιώς δεν θα ήσουν σε θέση να εκτιμήσεις.
Όταν τα μάθεις αυτά τα πράγματα, μπορεί να χρειαστεί να αφήσεις αυτή τη σχεση να φύγει. Μην το βιάσεις και μην επιμένεις να την κρατήσεις. Αν κάτι πρέπει να τελειώσει απλά πρέπει να τελειώσει.
Όλα κάνουν τον κύκλο τους, σχέσεις φιλικές, ερωτικές και παντώς είδους.
Το θέμα είναι να ξεπροβοδίζεις κάθε σχέση με αγάπη από το δικό σου μονοπάτι. Με αγάπη και συμπόνια, έτσι ώστε όταν ξανασυναντηθούν οι δρόμοι σας το μόνο που να θέλεις να είναι μια σφιχτή αγκαλιά.

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share
SHARE
Previous articleΝα σέβεσαι τον άνθρωπο
Next articleΌσο σκληρή και αν είναι η ζωή, έχεις πάντα την μητέρα σου.
Είμαι η Ηλέκτρα! Δημιουργός του daydreamer.gr. Blogger που λένε. Αρχισυντάκτρια τηλεπτικής εκπομπής. Αγαπάω πολύ την φύση, πολύ. Τους ευγενικούς ανθρώπους, πάρα πολύ. Τους αγγέλους, όσο τίποτα. Και τις μακαρονάδες, ως τον πλανήτη της μακαρονάδας και πάλι πίσω. Μου αρέσει να χαμογελάω, να αγαπάω και να αγαπιέμαι. Είμαι παράλογη, το ξέρω. Άσε δεν βγάζεις άκρη μαζί μου. My Moto: Dream Is the Truth of your soul