Μην κάνεις εκπτώσεις στα όνειρα.

0
1540

Μην κάνεις εκπτώσεις στα όνειρα.

Ξυπνάς το πρωί και έχεις ένα μεγάλο όνειρο. Πολύ μεγάλο. Από εκείνα που λες πως είναι άφθαστα. Και σηκώνεσαι γεμάτος όρεξη να το κάνεις πραγματικότητα. Δουλεύεις όλο το πρωί ασταμάτητα, αλλά βλέπεις ότι οι κόποι σου δεν ανταμείβονται. Το μεσημέρι συνεχίζεις ακάθεκτος να δουλεύεις «πάνω» στ΄όνειρο. Το περιεργάζεσαι, το ξαναπροσπαθείς. Κάτι βλέπεις να γίνεται, αλλά ξέρεις πως είσαι πολύ μακριά ακόμη. Το απόγευμα έχεις ήδη αρχίσει να κουράζεσαι. Όμως δεν τα παρατάς. Η δύναμη της αγάπης σου για τ΄όνειρο, σε κρατάει ακόμη εκεί. Το βράδυ επιστρέφεις σπίτι χωρίς να βλέπεις κάποια αισθητή βελτίωση. Χωρίς να έχεις πλησιάσει έστω και ελάχιστα αυτό που τόσο θέλεις. Έτσι φαίνεται. Έτσι ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι φαίνεται.

Μην απογοητεύεσαι.
Κοιμήσου.
Πάρε δυνάμεις.
Ονειρέψου και πάλι.
Πιο δυνατά.
Ξύπνα αύριο.
Κάνε το ίδιο.
Απέτυχε.
Ξανακάνε κάθε μέρα το ίδιο.
Κάποτε θα έρθει η μέρα που θα ξυπνήσεις και θα κρατάς το όνειρό σου στα χέρια σου.
Στο υπόσχομαι.

ΥΓ. Ξέρω είναι μεγάλο το όνειρο και δύσκολη η προσπάθεια, αλλά αν δεν είσαι έτοιμος για τα μεγάλα… τότε γιατί το συζητάμε;

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share