Να αφήνεις μια χαραμάδα στην καρδιά σου.

0
436

love daydreamergr

Κάθε πότε νομίζεις πως μπορεί και αναπνέει και εκείνη η καρδιά; Κάθε πότε έχει το σθένος να αντέξει όλα αυτά που γίνονται γύρω της, όταν έχει εσένα να την φορτώνεις με όλα τα άσχετα, ανώριμα κι ανώφελα προβληματάκια του μυαλού σου; Βλέπεις ο ανίκανος νους δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα και τα μετατοπίζει στην καρδιά. Ώρες ώρες πιστεύω πως η χαραμάδα που έχουμε αφήσει στην καρδιά μας για να μπαίνει φως είναι πολύ μικρή. Απορώ πως μπορεί και φωτίζεται. Απορώ πως μπορεί και ζει.

Η καρδιά βλέπεις θέλει φως, αγνότητα, αγάπη, ενδιαφέρον, νοιάξιμο ρε παιδί μου πως να στο εξηγήσω..η καρδιά θέλει το χάδι της και εκείνο το χαμόγελο που μόνο από την θετική ενέργεια μπορείς να αντλήσεις. Ξέρω ότι είναι πολλά.. και ξέρω πως είναι και δύσκολα. Επίσης ξέρω πως η δυσκολία δεν είναι ακριβώς να κάνεις όλα όσα “πρέπει” γιατί στην τελική τίποτα “ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ”, η δυσκολία είναι ότι γίνεται να γίνεται αβίαστα. Βλέπεις αν κάνεις κάτι για να το κάνεις ή αν κάνεις κάτι λόγω πίεσης δεν θα λειτουργήσει. (Σίγουρο αυτό… και εξακριβωμένο)

Αν για παράδειγμα θέλεις να βοηθήσεις έναν φτωχό για να γίνεις καλύτερος άνθρωπος και όχι για να βοηθήσεις τον φτωχό με τον έναν ή τον άλλον τρόπο η εγωπάθειά σου θα γυρίσει πίσω ακόμη και αν εσύ έκανες καλό. Έτσι λοιπόν αν προσπαθήσεις να αφήσεις μια χαραμάδα στην καρδιά σου μόνο και μόνο για να μην λένε ότι έχεις “σκοτεινή” καρδιά αυτό δεν θα λειτουργήσει. Πρέπει να θέλεις να δώσεις φως και αγάπη στην καρδιά σου, πρέπει να θέλεις να φωτίσεις τα σημεία που πονάνε και να διώξεις κάθε σκιά.

Να αφήνεις μια χαραμάδα στην καρδιά σου. Μεγάλη, μικρή δεν έχει σημασία. Να αφήνεις όμως μια… να μπαίνει μέσα άπλετο φως και να μην αφήνει στις σκιές να σε στοιχειώνουν. 

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share