Αυτόν που σε καταλαβαίνει χωρίς καν να μιλήσεις. Αυτόν. Να τον προσέχεις. Δεν υπάρχουν και πολλοί.

0
2145

Σου μιλάει με τα μάτια του. Καταλαβαίνει τα δικά σου. Αν έχεις ζήσει έστω και με έναν άνθρωπο αυτή την ένταση, τότε να ξέρεις πως κατατάσσεσαι στους ευλογημένους. Δεν ζουν όλοι οι άνθρωποι σχέσεις τόσο έντονες. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι τόσο τυχεροί. Έχεις αυτό το κάτι ξεχωριστό στην ζωή σου. Δεν έχει σημασία αν το έχεις, το είχες ή το έχασες. Σημασία έχει το ότι το έζησες. Ούτε που φαντάζεσαι πόσο σημαντικό είναι αυτό ε; Αυτό ήθελα να σου πω σήμερα γιατί πρέπει να αρχίζεις να εκτιμάς τα σημαντικά κομμάτια της ζωής σου που σου δίνουν δύναμη να συνεχίσεις και ενέργεια για να γίνεται καλύτερος.

Βλέπεις δεν μπορείς να αγνοήσεις την δύναμη που έχουν τα μάτια. Όταν κάποιος μπορεί να σε κοιτάζει στα μάτια και να καταλαβαίνει την ψυχή σου αυτό είναι κάτι…   Όταν κάποιος μπορεί να σου δίνει αγάπη χωρίς να ζητάει αυτό είναι κάτι… Όταν η αγκαλιά του άλλου ατόμου είναι το πιο ασφαλές σημείο που μπορείς να βρεθείς τότε αυτό είναι κάτι. Αν όλα αυτά συμβαίνουν ταυτόχρονα τότε δεν είναι απλά κάτι… είναι τα πάντα.

Αυτά τα πάντα είναι που πρέπει να προσέχουμε, να διασφαλίζουμε και να προστατεύουμε από τα πυρά των άλλων. Μην γελιέσαι… αν έχεις κάτι τέτοιο ξέρεις πολύ καλά πως αυτό πολεμήθηκε. Αν αυτό λοιπόν εσύ το άφησες εκτεθειμένο ξέρεις  γιατί το έχασες. Αν ήσουν δυνατός και το περιφρούρησες όπως του άξιζε, το έχεις ακόμη και αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Αν δεν έχει έρθει  ακόμη στη ζωή σου, σε συμβουλεύω να είσαι προετοιμασμένος για αυτό. Αξίζει πολύ περισσότερο από όσο φαντάζεσαι…

Σε κάθε περίπτωση μην ξεχνάς να αγαπάς. Μόνο η αγάπη  είναι αυτή που λύνει τα προβλήματα. Όχι ως δια μαγείας … αλλά τα λύνει. Φτάνει να θέλουν και οι δύο. Όχι μόνο ένας. Και οι δύο. 

b1

Photo by Electra Asteri in Mediterannean Cosmos | 25 Feb 2015

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share
SHARE
Previous articleΝα αφήνεις μια χαραμάδα στην καρδιά σου.
Next articleSunshine
Είμαι η Ηλέκτρα! Δημιουργός του daydreamer.gr. Blogger που λένε. Αρχισυντάκτρια τηλεπτικής εκπομπής. Αγαπάω πολύ την φύση, πολύ. Τους ευγενικούς ανθρώπους, πάρα πολύ. Τους αγγέλους, όσο τίποτα. Και τις μακαρονάδες, ως τον πλανήτη της μακαρονάδας και πάλι πίσω. Μου αρέσει να χαμογελάω, να αγαπάω και να αγαπιέμαι. Είμαι παράλογη, το ξέρω. Άσε δεν βγάζεις άκρη μαζί μου. My Moto: Dream Is the Truth of your soul