Η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα.

0
973

Η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Το λέει και το άσμα. Το λέει η κάθε μας στιγμή. Από το πρώτο δευτερόλεπτο που πατήσαμε το πόδι μας επάνω σε τούτη την πλάση παλεύουμε να σώσουμε την ψυχή μας. Τίποτα άλλο. Μόνο αυτό. Να σώσουμε την ψυχή μας. Και ενώ τη μια στιγμή ορκιζόμαστε πως θα γίνουμε καλοί άνθρωποι την επόμενη βγάζουμε τον κακό μας εαυτό. Και αυτό το παιχνίδι συνεχίζεται και θα συνεχίζεται χωρίς σταματημό, μέχρι να επιβληθούμε στα πάθη μας. Αν τους επιβληθούμε ποτέ. Αν τα καταφέρουμε.

Με την ελπίδα πορεύεται ο άνθρωπος. Ελπίδα για έναν καλύτερο εαυτό. Ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο. Το μόνο που ξεχνάει, είναι να σταματάει για ένα λεπτό την πολύκροτη ζωή του και να δει ειλικρινά τα μάτια του στον καθρέφτη. Να σταματήσει την ζωή του και να ανακαλύψει τον μοναδικό θησαυρό που υπάρχει μόνο για αυτόν. Γιατί η ελπίδα που έχει μέσα του είναι μια… και η σωτηρία της ψυχής είναι μια…! Μια και αδιαίρετη. Ο σκοπός της ζωής.

Η ψυχή σου μπορεί να σωθεί αν ανακαλύψεις τον σκοπό που βρίσκεσαι πάνω στη Γη και αρχίσεις να πραγματώνεις όλα όσα πρέπει να γίνουν. Η ελπίδα μπορεί να σε ολοκληρώσει ως άνθρωπο μόνο όταν βρεις εκείνη την πράξη που θα σε κάνει να ολοκληρώσεις την “αποστολή” σου εδώ.

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share
SHARE
Previous articleΤάσεις φυγής
Next articleΕίμαι ένα SuperGirl
Είμαι η Ηλέκτρα! Δημιουργός του daydreamer.gr. Blogger που λένε. Αρχισυντάκτρια τηλεπτικής εκπομπής. Αγαπάω πολύ την φύση, πολύ. Τους ευγενικούς ανθρώπους, πάρα πολύ. Τους αγγέλους, όσο τίποτα. Και τις μακαρονάδες, ως τον πλανήτη της μακαρονάδας και πάλι πίσω. Μου αρέσει να χαμογελάω, να αγαπάω και να αγαπιέμαι. Είμαι παράλογη, το ξέρω. Άσε δεν βγάζεις άκρη μαζί μου. My Moto: Dream Is the Truth of your soul