Είμαι ένα SuperGirl

0
1147

Είμαι ένα SuperGirl και είχα μια super μέρα.
Το να πιστεύω ότι είμαι Super Girl με βοηθάει να είμαι και να γίνομαι πιο δυνατή.
Το να θεωρώ πως είχα μια super μέρα με βοηθάει στον να ομορφαίνω ακόμη περισσότερο τις μέρες μου.
Η super δύναμη που όλοι έχουμε μέσα μας σιγοβράζει χωρίς να δείχνει το τι μπορεί να κάνει. Ξεχύνεται και κάνει τα θαυματάκια της μόνο όταν πιστέψουμε πραγματικά σε αυτήν και την ενσωματώσουμε στην ίδια μας την ύπαρξη. Εγώ κάτι άρχισα να καταλαβαίνω και είναι τέλεια σου λέω.
Ψάξου λίγο για να βρεις την super δύναμη της ψυχής σου. Δεν είναι και τόσο δύσκολο όσο νομίζεις!

Γραμμένο από την Ηλέκτρα Αστέρη στις 14 Μαρτίου 2014

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share
SHARE
Previous articleΗ σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα.
Next articleΈχασα τον γάτο μου.
Είμαι η Ηλέκτρα! Δημιουργός του daydreamer.gr. Blogger που λένε. Αρχισυντάκτρια τηλεπτικής εκπομπής. Αγαπάω πολύ την φύση, πολύ. Τους ευγενικούς ανθρώπους, πάρα πολύ. Τους αγγέλους, όσο τίποτα. Και τις μακαρονάδες, ως τον πλανήτη της μακαρονάδας και πάλι πίσω. Μου αρέσει να χαμογελάω, να αγαπάω και να αγαπιέμαι. Είμαι παράλογη, το ξέρω. Άσε δεν βγάζεις άκρη μαζί μου. My Moto: Dream Is the Truth of your soul