Έρωτας είναι μην φοβάσαι.

0
1015

Τον έρωτα να μην τον φοβάσαι. Ξέρω είναι λίγο τρομακτικός κάποιες φορές αλλά πάντα να θυμάσαι πως είναι ένας περαστικός άνεμος που κάθεται για λίγο στις σχέσεις και μετά  ηρεμεί. Άλλες φορές μένει άλλες φορές φεύγει αλλά σε κάθε περίπτωση ηρεμεί. Βλέπεις ο έρωτας είναι συνώνυμο του δυνατού αέρα. Κάτι σαν τον Βαρδάρη της Σαλονίκης μου. Έρχεται, σου παίρνει τα μυαλά και μετά σου αφήνει ή έναν λόγο για να κλαις ή έναν λόγο για να ευγνωμονείς για πάντα. Σε κάθε περίπτωση να ξέρεις πως αυτός ο άνεμος έρχεται για καλό.

Ο άνεμος πάντα έρχεται για καλό και ας μην το καταλαβαίνουμε. Παρασέρνει τα σκουπίδια που πετάξαμε και καθαρίζει τον τόπο από τα περιττά. Μπορεί ενίοτε να ρίχνει λίγη άμμο στα μάτια μας και να δακρύζουμε αλλά πάντα αυτά τα δάκρυα είναι διαμάντια ψυχής.

Ο έρωτας έρχεται πάντα για να δώσει και όχι για να πάρει, όπως έχουμε συνηθίσει να νομίζουμε.
Ο έρωτας είναι μια καταστροφή λίγο πριν πιο τέλεια δημιουργία.
Ο έρωτας σου δίνει τα φτερά για να μάθεις να πετάς, σε μια πτήση που είναι από πριν χαμένη. Το αποτέλεσμα όμως είναι ότι μαθαίνεις να πετάς.
Ο έρωτας σου δίνει ότι δεν σου έδωσε κανείς και σου ζητάει να γίνεις αυτό που δεν ήξερες ούτε εσύ ότι είσαι.

 

Ότι νομίζεις για αυτή την πάθηση της καρδιάς, είναι αλήθεια. Αν νομίζεις πως θα σε καταστρέψει είναι αλήθεια. Αν νομίζεις πως θα σε ανυψώσει είναι αλήθεια. Το παν είναι να μπορέσεις να παραδοθείς στον έρωτα άνευ όρων και  να απολαύσεις την κάθε του στιγμή, μόνο τότε είσαι πραγματικά κερδισμένος από αυτόν.

Photo by Electra Asteri in Europe

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share
SHARE
Previous articleΑν η φύση ήταν γυναίκα.
Next articleΤο κόκκινο φόρεμα
Είμαι η Ηλέκτρα! Δημιουργός του daydreamer.gr. Blogger που λένε. Αρχισυντάκτρια τηλεπτικής εκπομπής. Αγαπάω πολύ την φύση, πολύ. Τους ευγενικούς ανθρώπους, πάρα πολύ. Τους αγγέλους, όσο τίποτα. Και τις μακαρονάδες, ως τον πλανήτη της μακαρονάδας και πάλι πίσω. Μου αρέσει να χαμογελάω, να αγαπάω και να αγαπιέμαι. Είμαι παράλογη, το ξέρω. Άσε δεν βγάζεις άκρη μαζί μου. My Moto: Dream Is the Truth of your soul