Καθαρά Δευτέρα, η μόνη Δευτέρα που αγαπάει όλος ο κόσμος.

0
245

Αχ αυτές οι Δευτέρες. Βαρυσήμαντες και έντονες. Οι περισσότεροι άνθρωποι μισούν τις Δευτέρες και αυτό συμβαίνει γιατί σηματοδοτούν το ξεκίνημα της κουραστικής «εργασιακής» εβδομάδας. To αιώνιο κυνήγι του χρήματος βλέπεις σε αναγκάζει να επιλέξεις περισσότερο επαγγέλματα που σε βιοπορίζουν παρά επαγγέλματα που απολαμβάνεις. Από την άλλη τις Δευτέρες ξεκινούν όλες οι δίαιτες, όλοι οι στόχοι και όλα τα δύσκολα πράγματα.

Η Δευτέρα λοιπόν μοιραία έχει χαρακτηριστεί από πολλούς, η χειρότερη ημέρα της εβδομάδας. Υπάρχει όμως και μια εβδομάδα που η Δευτέρα δεν είναι και τόσο κακή. Αντίθετα μάλιστα, όλοι την περιμένουν, την καρτερούν. Είναι η Καθαρά Δευτέρα. Είναι η Δευτέρα που εξαγνίζει που καθαρίζει ψυχή και πνεύμα και επιτρέπει στην Σαρακοστή να ξεκινήσει. Όμορφες γιορτές, χαρούμενες. Τι χαρταετοί, τι λαγάνες, τι φύση. Όλα αυτά μαζί ενώνονται και οι οικογένειες δένονται ακόμη περισσότερο.

Καλή Σαρακοστή και καλή Καθαρά Δευτέρα.

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share
SHARE
Previous articleΘάλασσα, η καλύτερή μου φίλη!
Next articleΜην κάνεις εκπτώσεις στα όνειρα.
Είμαι η Ηλέκτρα! Δημιουργός του daydreamer.gr. Blogger που λένε. Αρχισυντάκτρια τηλεπτικής εκπομπής. Αγαπάω πολύ την φύση, πολύ. Τους ευγενικούς ανθρώπους, πάρα πολύ. Τους αγγέλους, όσο τίποτα. Και τις μακαρονάδες, ως τον πλανήτη της μακαρονάδας και πάλι πίσω. Μου αρέσει να χαμογελάω, να αγαπάω και να αγαπιέμαι. Είμαι παράλογη, το ξέρω. Άσε δεν βγάζεις άκρη μαζί μου. My Moto: Dream Is the Truth of your soul