Η ομορφιά βρίσκεται στο ανεπιτήδευτο.

0
1451

Η ομορφιά βρίσκεται  στο ανεπιτήδευτο. Μέσα στο αληθινό, στο μοναδικό και σε εκείνο που υπάρχει ήρεμα, αβίαστα. Αυτή είναι η πραγματική ομορφιά. Αυτή είναι η μοναδική ομορφιά. Βλέπω γύρω μου γυναίκες που κάνουν τα πάντα για να έχουν αυτό που άλλες δεν προσπαθούν καθόλου να έχουν. Φυσικά δεν εννοώ εκείνες που είναι “προικισμένες από τον Θεό” και έχουν ωραίο σώμα ή ωραία μαλλιά, ωραίο πρόσωπο ή ωραία κορμοστασιά.

Στην πραγματικότητα οι τυχερές δεν είναι αυτές. Το ξέρεις και εσύ. Οι τυχερές είναι αυτές που ανεξάρτητα από το τι τους έδωσε η φύση (ωραίο ή άσχημο σώμα/πρόσωπο κτλ) , το προσέχουν το αγαπούν και το προβάλουν με τον τρόπο που τις κολακεύει. Αυτή είναι η πραγματική ομορφιά.

Αντίθετα με πολλούς άλλωστε, πιστεύω πως η ομορφιά μας είναι η εκάστοτε ιδιαιτερότητά μας. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί αυτό να ακουστεί, να ευδοκιμήσει και να πετύχει σε μια κοινωνία που το μόνο που τη νοιάζει είναι η εμφάνιση, τα κοκκαλιάρικα μοντέλα και η φτιαχτή ομορφιά με επεμβάσεις, πολλά καλλυντικά και επίμονο styling.

Πάντα θα προσπαθώ να σε πείσω… γιατί είμαι σίγουρη πως κάποτε θα καταλάβεις πως “η ομορφιά κρύβεται μέσα μας”. Βέβαια πριν από αυτό πρέπει να καταλάβεις πως η ομορφιά είναι κάτι τόσο ξεχωριστό για τον καθένα που είναι τόσο χαζό να λέμε ότι κάποιος είναι όμορφος και κάποιος άλλος όχι. Ομορφιά είναι τα περίεργα αυτιά σου, τα κατσαρά μαλλιά σου, τα όχι εντελώς ίσια πόδια σου και άλλα τόσα … γιατί όλα αυτά σε κάνουν μοναδικά ΟΜΟΡΦΟ!

Oι πιο όμορφοι άνθρωποι δεν προσπαθούν πολύ γιατί έχουν ήδη ομορφιά. Αν δεις γυναίκα που βάφεται πολύ, που ντύνεται υπερβολικά,  που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η εμφάνισή της, να ξέρεις σίγουρα πως κάτι προσπαθεί να καλύψει.. κάποιο κενό, κάποια ψυχική ασχήμια; Μόνο η ίδια γνωρίζει.

Και επιτέλους… δες την ομορφιά σου και πάψε να βλέπεις ότι στραβό νομίζεις ότι έχεις.

Ομορφιά είσαι εσύ! Εσύ και οι ατέλειές σου … που είναι τόσο μα τόσο τέλειες! :)

Καλό βράδυ!

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share