Δεν είσαι χαμένος… είσαι νικητής σε άλλο σύμπαν!

0
2423

Οι φορές που νιώθεις μόνος σου σε ένα δρόμο. Από την μια η θάλασσα και από την άλλη η απόλυτη έρημος. Τι να προτιμήσεις; Τι φοβάσαι περισσότερο; Την θάλασσα και την φουρτούνα της; Την έρημο και την μοναξιά της; Εγώ πάντα αγαπούσα την θάλασσα… ακόμη και στα δύσκολα αυτήν ρωτούσα. Και ξέρεις, μου απαντούσε. Ποτέ δεν με πρόδωσε. Ούτε εσένα. Είμαι σίγουρη. Όπως είμαι σίγουρη πως δεν την άκουσες ποτέ σου.

Ακόμη και αν την άκουσες όμως είναι φορές που προτίμησες την έρημο. Δεν σε αδικώ. Και εγώ παλιότερα βρέθηκα εκεί. Είναι περίεργο συναίσθημα. Πολλές φορές πήγα εκεί μετά από μια απογοήτευση.

Το θέμα είναι όμως να μην χάσεις τον δρόμο. Ο δρόμος είναι εκεί. Ο σκοπός των κατεστραμμένων οδών που περιδιαβαίνεις είναι ένας… να σε αποσπάσουν από τον τελικό σου δρόμο. Μην τους αφήσεις.Είναι τόσο σημαντικός ο δρόμος αυτός. Όταν το καταλάβεις φρόντισε να μην είναι αργά. Κάποιες φορές απλά πρέπει να περπατάς. Μπροστά. Με βήμα σταθερό. Χωρίς να αφήνεις τους δαίμονες να σε πηγαίνουν εκεί που θέλουν.

Θέλει δύναμη ..

και τόλμη….

ξέρω….και εσύ ξέρεις! Προσπάθησε , κάντο και ας αποτύχεις. Σε ένα άλλο σύμπαν με διαφορετική αλήθεια θα είσαι ο πραγματικός νικητής. Γιατί χαμένος δεν υπάρχει… ή μάλλον υπάρχει… μόνο στο μυαλό σου.

Δεν είσαι χαμένος… είσαι νικητής σε άλλο σύμπαν!

nikitis

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share