Να μάθεις να χορεύεις στη βροχή!

0
4145

danceintherain2

Είμαι από τα ψυχαναγκαστικά αυτά άτομα που τους αρέσει η βροχή και όλη αυτή η μελαγχολία που αποπνέει.  Δεν ξέρω αν αυτό είναι φυσιολογικό. Δεν ξέρω αν είναι αποδεκτό αλλά για μένα είναι η πιο ζεστή και γλυκιά στιγμή μου. Κάθε φορά που βρέχει νιώθω μια εσωτερική κάθαρση… Πως κάθε τι βρώμικο ξεπλένεται. Η βροχή δεν είναι άλλωστε μόνο ένα φυσικό φαινόμενο αλλά είναι ο ήχος που καταλήγει σε τραγούδι, είναι το χώμα που γίνεται πατημασιά, είναι η μελαγχολία για κάτι που μπορεί να μην θυμάσαι καν.

Είναι τόσο μοναδικό συναίσθημα που δεν θέλω να το νιώθω μόνη μου. Μάλλον είμαι σχεδόν σίγουρη πως δεν το νιώθω μόνη μου. Τέτοιο βουνό συναισθημάτων σίγουρα το νιώθουν και άλλοι. Κάποια ψυχή μου έμαθε πως το πιο σημαντικό είναι όχι να αντιμετωπίσεις μια βροχή αλλά να μάθεις να χορεύεις μαζί της. Πόσο ανεκτίμητο πράγμα ε; Να μάθεις να χορεύεις με την βροχή. Να χορεύεις με τις φουρτούνες σου, τις μαύρες σου, τα down σου, το ψυχολογικό σου ράκος, με τις σταγόνες αίματός σου, τα δάκρυά σου και με κάθε τι που είναι δικό σου …

vroxi

Δεν είναι δύσκολο να μάθεις να χορεύεις μαζί της. Απλά ακολουθείς τα βήματά της. Πας όπου σε πάει…. αλλά δεν ακολουθείς σαν κουτάβι. Ακολουθείς σαν άρχοντας, σαν βασιλιάς. Το να χορεύεις με την βροχή είναι δύσκολο και δεν μπορούν όλοι να το κάνουν. Πόσο πιο εύκολο είναι όμως να μην χορεύεις μαζί της; Να στερείς από τον εαυτό σου αυτή την εμπειρία;Ώρες ώρες αναρωτιέμαι πως αντέχεις… Άντε τι κρατιέσαι…άνοιξε την πόρτα …χύσου έξω και χόρεψε ομορφιά μου!

Να μάθεις να χορεύεις με την βροχή αγάπη μου.

Αυτό θα μας σώσει!

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share
SHARE
Previous articleAddicted to love.
Next articleΗ ομορφιά βρίσκεται στο ανεπιτήδευτο.
Είμαι η Ηλέκτρα! Δημιουργός του daydreamer.gr. Blogger που λένε. Αρχισυντάκτρια τηλεπτικής εκπομπής. Αγαπάω πολύ την φύση, πολύ. Τους ευγενικούς ανθρώπους, πάρα πολύ. Τους αγγέλους, όσο τίποτα. Και τις μακαρονάδες, ως τον πλανήτη της μακαρονάδας και πάλι πίσω. Μου αρέσει να χαμογελάω, να αγαπάω και να αγαπιέμαι. Είμαι παράλογη, το ξέρω. Άσε δεν βγάζεις άκρη μαζί μου. My Moto: Dream Is the Truth of your soul