Αυτό το χρόνο θα κερδίσω το χαμένο έδαφος.

0
1208

Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Το 2016 ήρθε για μια φορά και δεν θα έχω την ευκαιρία να το ξαναζήσω. Δεν θα ξανα είμαι ποτέ τόσο νέα, ωραία, χαμογελαστή και ορεξάτη για να ζήσω μια χρονιά όπως αυτή. Μόνο το 2016 έχει αυτά τα προνόμια. Κάθε χρόνο λέμε ευχές για εμάς προσωπικά αλλά και για τους γύρω μας και είναι ζήτημα αν καταφέρνουμε να πραγματοποιήσουμε κάποιες από αυτές. Φέτος αυτό θέλω να αλλάξει. Θέλω να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου και να καταφέρω το ακατόρθωτο.

Ναι. Εκείνο  το μοναδικό. Νομίζω πια πως ήρθε ο καιρός.

Κάθε νέο ξεκίνημα κουβαλάει μαζί του πολύ όρεξη και νέες προσδοκίες. Δεν ξέρω αν το 2016 θα είναι η χρονιά μου, ξέρω όμως σίγουρα πως θα είναι η χρονιά που έκανα την “αλλαγή”. Μια αλλαγή επίπονη και αυστηρή που ξέρω πως θα έχει μόνο θετικά αποτελέσματα. Άλλωστε τα θετικά αποτελέσματα έρχονται μόνο έπειτα από μεγάλο κόπο. Και ίσως αυτός ο κόπος να είναι αυτός που αξίζει περισσότερο και από το ίδιο το αποτέλεσμα. 

Ας ελπίσουμε να τα καταφέρω. Ας ελπίσουμε να τα καταφέρουμε όλοι.

Είθε το 2016 να πραγματοποιήσουμε τα πιο τρελά μας όνειρα. Dream… dream…

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share