Την αλήθεια που ψάχνεις στις σχέσεις σου την έχεις μέσα σου

0
1444

Η αλήθεια των σχέσεων είναι η ουτοπία που περιμένει ο καθένας να ζήσει. Δεν υπάρχει στην πραγματικότητα. Δεν μπορεί  να υπάρξει γιατί πολύ απλά, η αλήθεια για τον καθένα είναι διαφορετικό πράγμα. Γιατί ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικά βιώματα και διαφορετικό χαρακτήρα.

Μην περιμένεις λοιπόν φίλε μου, να βρεις την αλήθεια σου αλλού. Η αλήθεια που ψάχνεις είναι μόνο μέσα σου. Δεν έχεις ανάγκη κάποιον εξωτερικό παράγοντα να σε κάνει να νιώσεις αυτοπεποίθηση.  Δεν έχεις κανέναν άνθρωπο ανάγκη για να σου αποδείξει το οτιδήποτε. Όλες οι αποδείξεις που χρειάζεσαι βρίσκονται πολύ πιο κοντά από ότι φαντάζεσαι και ώρες ώρες απορώ που δεν το έχεις καταλάβει. 

Μου φαίνεται πολύ παράξενο που προσπαθείς να κρυφτείς πίσω από ανθρώπους που δεν σου ταιριάζουν, από απόψεις που δεν αντιπροσωπεύουν, από ρούχα που δεν σε κολακεύουν και από παρέες που δεν εκτιμάς.

Η αλήθεια που ψάχνεις είναι μέσα σου. Και αυτό πρέπει να το ξέρεις ήδη.

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share
SHARE
Previous articleΤην αξία της επιτυχίας την μετράς… στην αποτυχία.
Next articleΑυτό το χρόνο θα κερδίσω το χαμένο έδαφος.
Είμαι η Ηλέκτρα! Δημιουργός του daydreamer.gr. Blogger που λένε. Αρχισυντάκτρια τηλεπτικής εκπομπής. Αγαπάω πολύ την φύση, πολύ. Τους ευγενικούς ανθρώπους, πάρα πολύ. Τους αγγέλους, όσο τίποτα. Και τις μακαρονάδες, ως τον πλανήτη της μακαρονάδας και πάλι πίσω. Μου αρέσει να χαμογελάω, να αγαπάω και να αγαπιέμαι. Είμαι παράλογη, το ξέρω. Άσε δεν βγάζεις άκρη μαζί μου. My Moto: Dream Is the Truth of your soul