Η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου

0
5235

Η ομορφιά βρίσκεται εντός μας και για αυτόν ακριβώς το λόγο θα σου μιλήσω για μια από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχω δει ποτέ μου. Μπορεί να μην συμφωνήσεις μαζί μου γιατί έχεις δει την συγκεκριμένη γυναίκα σε πολλές λίστες με τον εκκεντρικό τίτλο “οι ασχημότερες γυναίκες του κόσμου”, περίμενε όμως λίγο να σου εξηγήσω. Η  Λίζι Βελάσκες πάσχει από ένα σύνδρομο το οποίο δεν της επιτρέπει να πάρει κιλά και το ανώτερο που έχει φτάσει ποτέ είναι τα 30.

Από την πρώτη στιγμή που την άκουσα να μιλάει ξέχασα κάθε δυσμορφία πάνω της και επικεντρώθηκα στην εκπληκτική της αύρα. Ο λόγος της ρέει τόσο αβίαστα, τόσο αγνά και όμορφα που σε μαγεύει. Περνώντας τα λεπτά και όσο την βλέπω συνειδητοποιώ, πως έτσι θα έπρεπε να είμαστε οι άνθρωποι. Να εκτιμάμε την ομορφιά του καθένα και όχι να κατακρίνουμε τους ανθρώπους για τα ελαττώματά τους.

Μπορώ με ευκολία να σου πω πως η συγκεκριμένη κοπέλα με ενέπνευσε και με έκανε να νιώσω συναισθήματα που είχα καλά κρυμμένα. Είμαι σίγουρη πως το ίδιο θα κάνει και σε εσένα. Δες το βίντεο και “φύλαξέ το” … βλέπε το κάθε φορά που νιώθεις άσχημα. Θα σου δώσει δύναμη για να συνεχίσεις και θετική ενέργεια για να μοιράσεις. Εμπνεύσου από ανθρώπους που έχουν αγνή ψυχή και γίνε και εσύ λίγο καλύτερος από ότι είσαι!

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share