Τους ανθρώπους που κάνουν τόση φασαρία δεν τους μπορώ.

0
356

Είναι και εκείνοι που κάνουν τόση φασαρία, που δε νομίζω ότι μπορώ να τους αντέξω. Δεν είναι τόσο ο ήχος που ακούν τα αυτιά, όσο η συναισθηματική ενόχληση που σου δημιουργούν ετούτοι οι άνθρωποι.

Άνθρωποι που έχουν την φασαρία μέσα τους. Ένα στραβό βλέμμα, μια φωναχτή σκιά, ένα επιδεικτικό σπρώξιμο και μια ειρωνική κίνηση αρκούν για να καταλάβεις την φασαρία που προκαλούν αυτοί οι άνθρωποι. Και εκεί που εσύ προσπαθείς να αποσιωπήσεις τις δικές σου φασαρίες έρχονται οι φασαρίες των άλλων και θεριεύουν τα μέσα σου. Και ειρωνεύονται τον πόνο σου και ξεσκίσουν τις πληγές σου… και εσύ απλώς μένεις να κοιτάς τι άφησε ο καθένας τους. Πόνο, θλίψη και οργή. Και πήραν ότι πιο όμορφο είχες αγάπη, συμπόνια και υπομονή.

Για αυτό σου λέω, μην επιμένεις. Δεν τους μπορώ αυτούς. Μόνο φασαρία κάνουν.

Photo by Electra Asteri in Kavala, April 2015

kavala daydreamergr1

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share