Κάποιοι άνθρωποι είναι εδώ γιατί πρέπει να χάσουν

0
2392

Είχα ήδη ξεκινήσει να γράφω…

Και τι νομίζεις ότι τώρα που έφτασες στον προορισμό σου έχουν τελειώσει όλα; Μα όχι βέβαια αγαπημένε μου φίλε. Έχω καταλάβει πως η ζωή είναι ένα αδιάκοπο ταξίδι που σκοπεύει να σου μάθει όλα όσα έχεις προσυμφωνήσει να μάθεις. Κανείς δεν θα σου διδάξει κάτι που εσύ δεν πρέπει να ακούσεις και κανείς δεν θα σου μιλήσει κάπως αν δεν το αξίζεις. Και τώρα την στερνή στιγμή αυτή, συνειδητοποιώ πως οι άνθρωποι αρκούνται να πουν ένα σ΄αγαπώ κι ας μην το εννοούν απλώς και μόνο για να παρατείνουν κάτι τελειωμένο. Απλώς και μόνο για να μην δεχθούν την ήττα τους. Ο άνθρωπος δεν αρέσκεται στην ήττα. Του αρέσει μόνο να κερδίζει φίλε μου.. και αυτό είναι απάνθρωπο. Δεν γίνεται όλοι να κερδίζουν γιατί και εσύ καλύτερα από τον καθένα ξέρεις πως κάποιοι άνθρωποι είναι εδώ γιατί πρέπει να χάσουν. Το ξέρεις. Το έμαθες.. και μάλιστα με σκληρό τρόπο, μην υποκρίνεσαι.

Τί σου είπα παραπάνω; Αν νομίζεις πως τελείωσαν όλα τώρα που έφτασες στον προορισμό σου. Δεν μου απάντησες. Μα ακόμη δεν κατάλαβες πως ακόμη δεν έχεις φτάσει εκεί που έπρεπε… δεν έχεις κάνει ότι έπρεπε να γίνει. Δεν ολοκλήρωσες αυτό που λαχταρούσες και δεν αποπλήρωσες ότι σου αναλογούσε. Για αυτό ο προορισμός σου έχει κι άλλη στάση. Μην νομίζεις πως τελείωσε επειδή έτσι πίστεψες. Στο λέω εγώ με σιγουριά και ξέρεις πως έχω δίκιο…!

Αποδέξου το, κάποιοι άνθρωποι είναι εδώ γιατί πρέπει να χάσουν. Όταν καταλάβεις τι σου λέω τότε θα δεις πως εκείνοι είναι οι πιο κερδισμένοι από όλους. 

xanoun oi anthropoi

Photo by Electra Asteri, Amfipolis April 2015

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share
SHARE
Previous articleΤους ανθρώπους που κάνουν τόση φασαρία δεν τους μπορώ.
Next articleΣε έναν κόσμο που ασχημαίνει
Είμαι η Ηλέκτρα! Δημιουργός του daydreamer.gr. Blogger που λένε. Αρχισυντάκτρια τηλεπτικής εκπομπής. Αγαπάω πολύ την φύση, πολύ. Τους ευγενικούς ανθρώπους, πάρα πολύ. Τους αγγέλους, όσο τίποτα. Και τις μακαρονάδες, ως τον πλανήτη της μακαρονάδας και πάλι πίσω. Μου αρέσει να χαμογελάω, να αγαπάω και να αγαπιέμαι. Είμαι παράλογη, το ξέρω. Άσε δεν βγάζεις άκρη μαζί μου. My Moto: Dream Is the Truth of your soul