Η ιστορία που ξέχασα

0
1839

Τα χρόνια πέρασαν και τα λεπτά έμοιαζαν να χάνονται στον χωροχρόνο. Χωρίς ίχνος συναίσθησης άδειαζε το μπαουλοντίβανο από τα πράγματά του κάνοντας εκνευριστικό θόρυβο. Ήθελε να δείξει στην Φρίντα την αγανάκτησή του. Δεν πρόλαβε ούτε να κλείσει καλά καλά την βαλίτσα και τον έβλεπες να χάνετε στο ξέφωτο. Το σπίτι έμεινε αδειανό, σκοτεινό και στενάχωρο. Κανένας οιωνός δεν μαρτυρούσε πως κάποτε εκεί, θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι καλύτερα. Εγώ όμως ήξερα  πως μετά από κάθε βαθύ σκοτάδι κρύβεται το πιο δυνατό φως. Σε αυτό πίστευα πάντα. Ειδικά όταν τα πράγματα είναι δύσκολα το πιστεύω λίγο παραπάνω.

Μέσα στον χαμό πήρε μολύβι και χαρτί και άρχισε να του γράφει. Ήταν ο μόνος τρόπος να επικοινωνήσει πια μαζί του.

“Αγαπημένε μου Ντιν,

ξέρω πως δεν αντέχεις ούτε να βλέπεις αυτά τα γράμματα, ξέρω πως δεν αντέχεις να νιώθεις ούτε καν την αίσθηση που αφήνουν οι λέξεις μου θέλω όμως να σου μιλήσω και να σου εξηγήσω όσα δεν με άφησες να πω. Δεν θα σου πω πως δεν είναι έτσι όπως τα έμαθες. Θα σου πω όμως πως αγάπησα κάθε δευτερόλεπτο που ήμαστε μαζί. Λάτρεψα κάθε πέτρα που πατήσαμε. Ερωτεύτηκα κάθε λουλούδι που συναντήσαμε και ξεχώρισα κάθε στιγμή μαζί σου. Οι δικές μας στιγμές είναι όλες κλεισμένες σε ένα κόκκινο βελούδινο κουτί που το προσέχω σαν τα μάτια μου.

Ξέρω πως σε απογοήτευσα και δεν θα μπορέσουμε ποτέ ξανά να είμαστε μαζί. Ξέρω πως οι προσδοκίες σου για μένα ήταν άλλες και πως δεν φάνηκα αντάξια αυτών. Δεν θα μπορέσω ποτέ να σε πείσω πως αυτό που έγινε πριν δύο ημέρες ήταν μια στιγμή που δεν ήλεγχα τον εαυτό μου. Δεν θα αλλάξεις γνώμη. Ίσως αλλάξεις όμως συναίσθημα και πίστεψέ με.. δεν με ενδιαφέρει αν θα συγχωρήσεις εμένα προσωπικά, αλλά με ενδιαφέρει να εξαλείψεις αυτό το μίσος από την ψυχή σου. Το ξέρω το μίσος που νιώθεις.. το νιώθω σε όλο μου το κορμί. Σαν να μου στέλνεις εκατομμύρια μαχαίρια που καρφώνουν το σώμα μου σε κάθε εκατοστό του. Λυπάμαι. Συγνώμη. Σ΄αγαπάω. Πάντα. Αντίο.

skotadi fos

Photo by Electra Asteri in Kavala, April 2015

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share