Ο δρόμος είναι αυτός που μετράει.

0
287

Ο δρόμος είναι αυτός που μετράει. Το ταξίδι που λένε… ολα τα άλλα ειναι μικρά μπροστά του. Φρόντισε καθώς διαβαίνεις τον δρόμο αυτό να είσαι σωστός, να πηγαίνεις ακολουθώντας πάντα τον δρόμο που σου λέει η καρδιά σου και να μην ενοχλείς τους άλλους. Ολα τα αλλα θα σε βρουν και ο φύλακας άγγελος σου θα σε προσέχει πάντα. Καλο δρομο!

Photo by Electra Asteri in Halkidiki Summer 2014

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share
SHARE
Previous articleSunshine
Next articleΤο μόνο που θρήνησα
Είμαι η Ηλέκτρα! Δημιουργός του daydreamer.gr. Blogger που λένε. Αρχισυντάκτρια τηλεπτικής εκπομπής. Αγαπάω πολύ την φύση, πολύ. Τους ευγενικούς ανθρώπους, πάρα πολύ. Τους αγγέλους, όσο τίποτα. Και τις μακαρονάδες, ως τον πλανήτη της μακαρονάδας και πάλι πίσω. Μου αρέσει να χαμογελάω, να αγαπάω και να αγαπιέμαι. Είμαι παράλογη, το ξέρω. Άσε δεν βγάζεις άκρη μαζί μου. My Moto: Dream Is the Truth of your soul