Όσο σκληρή και αν είναι η ζωή, έχεις πάντα την μητέρα σου.

0
1564
Flowers and mothers day card

Τι πιο δυνατό από την μαμά;

Δύο συλλαβές που κάνουν τα πάντα να φαίνονται μικρά. Μα-μα. Δύναμη, αντοχή, συγχώρεση, αγάπη, ανιδιοτέλεια και τόσα άλλα υπέροχα πηγάζουν από αυτή τη λέξη.

Μαμά!
Είναι εκείνη που στηρίζει την οικογένεια, τα παιδιά, τον σύζυγο. Είναι εκείνη που φροντίζει να μην λείψει τίποτα από κανέναν.
Είναι εκείνη που στερείται για να δώσει.
Είναι εκείνη που έχει ανεξάντλητες πηγές αγάπης για όλους.

Μάνα, μητέρα, μαμά. Τόσο διαφορετικές όλες τους και τόσο ίδιες τελικά. Όλες με τον ίδιο ιερό σκοπό. Να βλέπουν χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών τους. Και κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν.

Και ίσως να μην έχουν όλες τον τρόπο, να κάνουν σωστά όλα όσα πρέπει να κάνουν. Όμως τα «κάνει» όλα σωστά η ατέλειωτη αγάπη που ρέει εκ των έσω τους. Μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις αυτού του πλανήτη -αν όχι η μεγαλύτερη-. Η αγάπη της μάνας.

Η απόλυτη ηρωίδα. Από τα παλιά χρόνια έως και σήμερα. Κάθε περίοδος με τις δικές της δυσκολίες. Κάθε περίοδος με τις δικές της ηρωίδες.

Όσο σκληρή και αν είναι η ζωή,
έχεις πάντα την μητέρα σου.
Και αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να έχεις.
Ειδικά αυτή που έχω εγώ.
Love you mom!

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share