Κάνε την αδυναμία, δύναμη σου

0
1693

Είναι πιο εύκολο από όσο νομίζεις. Η μεγάλη αδυναμία που «ξεφτιλίζει» την ζωή σου και την κάνει να φαίνεται «λίγη» είναι εκείνη που μπορεί να μετατραπεί σε δύναμη, που μπορεί να σε πάει μέχρι το βάθρο του νικητή. Οι αδυναμίες είναι για να σε ρίχνουν, να δοκιμάζουν πόσο επιρρεπείς είσαι στις «σειρήνες» τους. Αυτός είναι ο σκοπός τους εξ΄αρχής.

Οι δυνάμεις μας από την άλλη, μας δίνουν την απαραίτητη ώθηση για να κάνουμε πράγματα στην ζωή μας. Πράγματα που αξίζουν, που είναι θετικά, που εν τέλει.. είναι τα όνειρά μας. Οι δυνάμεις μας είναι οι σταθερές μας. Το σημείο που θα στηριχθούμε για να κάνουμε ακόμη ένα βήμα, η πέτρα που θα κάτσουμε για να ξαποστάσουμε από την ανάβαση.

Όταν κάνεις τις αδυναμίες σου να μοιάζουν με δύναμη τα πάντα έρχονται ανάποδα. Ωραία ανάποδα. Εκεί που φαινόταν να χάνεις την παρτίδα, αρχίζεις να κερδίζεις. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να αποδείξει πόσο έξυπνος είναι. Χρησιμοποίησε κάθε τι που σου δόθηκε για να σου κάνει κακό, με άλλο τρόπο και γύρνα την κατάσταση υπέρ σου.

Να είσαι ένα βήμα μπροστά.
Κάνε την αδυναμία, δύναμη σου.

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share