Ο Άγιος o Βαλεντίνος

0
459

Και όσο περνάει ο καιρός σε μια σχέση καταλαβαίνεις πως σημασία δεν έχουν οι εξάρσεις αγάπης και έρωτος του Αγίου Βαλεντίνου. Περισσότερο σημασία έχει να είναι έτσι η κάθε σας μέρα. Και αν όχι η κάθε μέρα τουλαχιστον οι 6 ή οι 5 ημέρες της εβδομάδας. Να μην χρειάζεστε κάποια γιορτή για να ξανά ερωτευτείτε. Να συμβαίνει μόνο του και καθημερινά. Αβίαστα. Ασυδοτα.

Και όσο περνάει ο καιρός να βλέπεις την σχέση να εξελίσσεται, να ομορφαίνει και να ομορφαίνει και εσάς τους ίδιους.

14.2.2019
14.07
ELE

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share
SHARE
Previous articleΓίνε ο μοναδικός άνθρωπος που προορίζεσαι να είσαι
Next articleΝα σε αγαπάς, όπως ακριβώς είσαι!
Είμαι η Ηλέκτρα! Δημιουργός του daydreamer.gr. Blogger που λένε. Αρχισυντάκτρια τηλεπτικής εκπομπής. Αγαπάω πολύ την φύση, πολύ. Τους ευγενικούς ανθρώπους, πάρα πολύ. Τους αγγέλους, όσο τίποτα. Και τις μακαρονάδες, ως τον πλανήτη της μακαρονάδας και πάλι πίσω. Μου αρέσει να χαμογελάω, να αγαπάω και να αγαπιέμαι. Είμαι παράλογη, το ξέρω. Άσε δεν βγάζεις άκρη μαζί μου. My Moto: Dream Is the Truth of your soul