Η πόλη μου τη νύχτα

0
1472

Οι βόλτες στην Θεσσαλονίκη είναι τέλεια επιλογή κάθαρσης και ανανέωσης. Καθώς περπατώ στην παραλία αυτής της πόλης νιώθω πόσο αβίαστα κυλούν τα λεπτά και πόσο μαγικά περνάει η ώρα ακόμη και χωρίς παρέα. Σαν στάλες βροχής που ενώνονται τόσο τέλεια με το νερό που δεις να ρέει στον Θερμαϊκό μας. Η κάθε σκέψη να ενώνεται τέλεια με το κρυμμένο εγώ μου.

Κάθε απογευματινή βόλτα στην παραλία της πόλης δεν την αλλάζω ούτε για μια εβδομάδα στο πιο ειδυλλιακό τοπίο και στο πιο εξωτικό μέρος. Βλέπεις η Θεσσαλονίκη έχει αυτή την ιδιαίτερη αύρα που δεν θα βρεις σε άλλη πόλη. Όταν περπατώ στην παραλία Θεσσαλονίκης νομίζω πως μπορώ να πω στη θάλασσα τα πιο μεγάλα μυστικά μου και στον ουρανό τις πιο γλυκές καληνύχτες μου.

Μοναδική, ξεχωριστή και ιδιαίτερη Θεσσαλονίκη ΜΟΥ!

thessaloniki paraliaelectra asteri april 2015a

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share
SHARE
Previous articleΝα χαίρεσαι την μάνα σου!
Next articleΜην χαρίζεσαι, θα σε χαρίσουν. Να δίνεσαι και θα σου δώσουν.
Είμαι η Ηλέκτρα! Δημιουργός του daydreamer.gr. Blogger που λένε. Αρχισυντάκτρια τηλεπτικής εκπομπής. Αγαπάω πολύ την φύση, πολύ. Τους ευγενικούς ανθρώπους, πάρα πολύ. Τους αγγέλους, όσο τίποτα. Και τις μακαρονάδες, ως τον πλανήτη της μακαρονάδας και πάλι πίσω. Μου αρέσει να χαμογελάω, να αγαπάω και να αγαπιέμαι. Είμαι παράλογη, το ξέρω. Άσε δεν βγάζεις άκρη μαζί μου. My Moto: Dream Is the Truth of your soul