Αυτό που είναι να γίνει δεν αλλάζει. Αλλάζει μόνο ο τρόπος που βλέπεις τα πράγματα!

0
1406

Το LockDown, οι επιθέσεις, η «νέα κανονικότητα»;


Και ξυπνάς και «υπάρχει» πάλι το LockDown. Και το ζεις -πάλι- όλο από την αρχή. Ένας υποβόσκων φόβος. Για σένα, για όσους αγαπάς. Μια γενικευμένη πίεση. Σε όλα. Από όλα. Μάσκες, αντισηπτικά, online αγορές και online meetings γίνονται πάλι η νέα κανονικότητα. Για πόσο θα κρατήσει; Δεν ξέρουμε. Στο τέλος θα αρχίσουμε να συνηθίζουμε αυτό το γκρίζο και θα το νομίζουμε για φυσιολογικό. Το πιο «εύκολο» για να πάθει κανείς κατάθλιψη, να στεναχωρηθεί, να νιώσει άσχημα και άβολα είναι όλα αυτά που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα. Επιθέσεις τζιχαντιστών, ένας ιός που μοιάζει ανεξέλεγκτος… άνθρωποι τρομαγμένοι.


Κάτι που πάντα βοηθάει σε τέτοιες καταστάσεις είναι το μπλοκάρισμα του φόβου, οι μεγάλες αγκαλιές (με όσους μπορούμε) και η πολλή αγάπη. Οι πληροφορίες πολλές, τόσες πολλές που μπερδεύεσαι και το ξέρω. Καταιγιστικές. Από παντού. Τηλεόραση, sites, απόψεις γνωστών, απόψεις γιατρών. Τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να φιλτραριστούν.


Πάρε το χρόνο σου. Βαθιά ανάσα. Ευχαρίστησε για όλα όσα ήδη έχεις. Δες μέσα σου ποια είναι η αλήθεια και άσε την πραγματικότητα να εξελίσσεται. Δεν μπορείς να τα βάλεις με την πραγματικότητα.


Αν κατάλαβα ένα πράγμα μ’ αυτό τον ιό, είναι πως δεν μπορείς να σταματήσεις αυτό που γίνεται γύρω σου. Μπορείς μόνο να αλλάξεις τρόπο που βλέπεις τα πράγματα, ώστε να είσαι εσύ καλύτερα. Μόνο αυτό. Μόνο εσωτερικά. Όλη η δουλειά εκεί γίνεται. Όλη η αλήθεια εκεί φωλιάζει.


Καλή δύναμη και καλά κουράγια σε όλους.

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share
SHARE
Previous articleΝα εκτιμάμε όλα όσα έχουμε και να τρώμε μόνο όλα όσα μας αξίζουν!
Next articleΠαγκόσμια Εβδομάδα Θηλασμού
Είμαι η Ηλέκτρα! Δημιουργός του daydreamer.gr. Blogger που λένε. Αρχισυντάκτρια τηλεπτικής εκπομπής. Αγαπάω πολύ την φύση, πολύ. Τους ευγενικούς ανθρώπους, πάρα πολύ. Τους αγγέλους, όσο τίποτα. Και τις μακαρονάδες, ως τον πλανήτη της μακαρονάδας και πάλι πίσω. Μου αρέσει να χαμογελάω, να αγαπάω και να αγαπιέμαι. Είμαι παράλογη, το ξέρω. Άσε δεν βγάζεις άκρη μαζί μου. My Moto: Dream Is the Truth of your soul