Μην χαρίζεσαι, θα σε χαρίσουν. Να δίνεσαι και θα σου δώσουν.

0
2566

Σου έμαθαν πως το να χαρίζεσαι είναι μαγκιά. Πως το να πουλάς το κορμί σου για να αγοράσεις έναν οργασμό, είναι μαγκιά. -Λες και όλη η πεμπτουσία της ζωής, βρίσκεται στο σεξ-. Σου έμαθαν πως οι γρήγοροι και φευγαλέοι εραστές είναι in και αυτό σε κάνει να φαίνεσαι cool. Αντίθετα είναι ξενέρωτος κάποιος που προσπαθεί να βρει τον εαυτό του και τον άλλον, μένοντας σε μια σχέση ουσίας. Σου έμαθαν πως είναι “λίγο” να είσαι με τον άνθρωπο που αγάπησες για χρόνια, γιατί αυτό δεν σου χαρίζει νέες εμπειρίες και σε κάνει διψασμένο για ζωή. Σου έμαθαν πως τα λαχανιασμένα σεντόνια εμπεριέχουν μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία ζωής, από ότι μια ήρεμη στιγμή με τον άνθρωπο της ζωής σου. Σου διέλυσαν το μυαλό λέγοντάς σου πως το πολύ και πρόστυχο σεξ, σε κάνει πιο υποφερτό στην κοινωνία και σε έπεισαν να δώσεις το σώμα σου στα πειράματά τους. Σου έμαθαν να ξεχνάς την αγνότητα της ψυχής σου και να βλέπεις το πόσα σκουπιδαριά μπορείς να της φορτώσεις.

Ξεχασμένες εικόνες σε μια παλιά φωτογραφία που βρωμάει ξεπερασμένη αηδία και έχει αποτυπωμένη την όψη του πιο φρικαλέου εγκλήματος. Δεν ξέρω αν μπορείς να με καταλάβεις και στην αλήθεια… δεν ξέρω αν με κατάλαβες και ποτέ σου. Το κάλεσμα της σάρκας ήταν πιο δυνατό από την υποταγή της ψυχής στην αγνότητα. Όχι όχι φίλε μου, δεν υποβαθμίζω τίποτα και μην φωνάζεις. Όλα είναι στο παιχνίδι και το σεξ και ο έρωτας και ο χωρισμός και τα παιχνίδια και όλα. Αυτό το χάλασμα του κορμιού σου όμως δεν το καταλαβαίνω. Αυτό το ξέφτισμα όλης της ουσίας σου δεν το ανέχομαι. Δεν μπορώ να σε βλέπω να διαλύεις ότι πιο όμορφο έχεις για ότι νομίζεις ότι θα αποκτήσεις χάνοντάς το. Χάλασμα έχεις γίνει. Ένα τεράστιο κτίριο που του πέφτουν τα ξύλα, οι σοβάδες και τα κουφώματα. Αν έρθει κανείς να σου κάνει κανένα μερεμέτι, φωνάζεις και τον τρομάζεις για να φύγει μη τυχόν και σου χαλάσει το σερί της αποτυχίας. Και στην τελική τι είναι το σώμα σου για να το ξεπουλάς με τόση αδιαφορία; 

Δεν σου ζήτησα να μείνεις αν δεν αγαπάς. Σου ζήτησα αν αγαπάς να προσπαθήσεις. Σοβαρά, χωρίς όρια και χωρίς ενδοιασμούς.

Πρέπει να μάθεις πως όλη η ουσία στη σχέση δεν είναι να μένεις ακόμη και αν δεν αγαπάς αλλά να μένεις εφόσον αγαπάς και να σκίζεσαι και να πονάς για να αποδείξεις στον άλλον την αγάπη σου. Πρέπει να μάθεις πως τα λαχανιασμένα σεντόνια έχουν μεγαλύτερη αξία όταν μπλέκονται με αυτόν που αγαπάς και όχι με εκείνον της μιας βραδιάς. Πρέπει να μάθεις πως δεν μπορείς να εγκαταλείψεις έναν άνθρωπο που έχεις κάρμα μαζί του, όχι για όλα αυτά που σου χάρισε αλλά για όλα αυτά που του χρωστάς. Πρέπει να μάθεις πως η εκτίμηση και ο σεβασμός στην σχέση ουσίας είναι ίσως παραπάνω και από την αγάπη. Πρέπει να μάθεις πως δεν μπορείς πάντα να ζεις μια αλλόκοτη και εύκολη ζωή μα θα πρέπει να προσπαθήσεις να χαρίσεις τον εαυτό σου εκεί που πραγματικά αξίζει να χαριστεί. Πρέπει να μάθεις πως όπου και αν χαριστείς θα πονέσεις αλλά όταν ο πόνος προκαλείται από κάποιον που αγαπάς εμπεριέχει μεγαλύτερη κάθαρση. Πρέπει να μάθεις να συγχωρείς πραγματικά τον άλλον -και ας μην σου ζητήσει συγνώμη-, για να μπορέσεις να αγγίξεις έστω και λίγο εκείνο τον άγγελο που τόσο λαχταράς.

Συγνώμη αν σε πίκρανα αγαπημένε μου φίλε. Αυτή είναι η αλήθεια. Μην χαρίζεσαι,  θα σε χαρίσουν. Να δίνεσαι και θα σου δώσουν.

sex

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share