Ψίθυροι Αγγέλων

0
413

Κάνε κάθε δευτερόλεπτό σου να αξίζει. Κάθε σκέψη σου να είναι μεγαλόπρεπη και κάθε κίνησή σου αρχοντική. Μην γίνεσαι λίγος και μην σπαταλιέσαι σε καταστάσεις και άτομα που δεν ταιριάζουν στο σκεπτικό σου. Δεν έχεις χρόνο για διαφωνίες. Δεν έχεις χρόνο για χάσιμο. Η ζωή είναι εκεί έξω και περιμένει να την καταπλήξεις με τις μεγαλοπρεπείς σου πράξεις. Η ζωή περιμένει να της δείξεις πόσο ανώτερος των καταστάσεων είσαι και πόσο ακόμη μπορείς να γίνεις. Μην σπαταλιέσαι. Θα σου το ξαναπώ. Νιώσε ασφαλής. Άλλωστε πάντα ένας άγγελος απλώνει τα φτερά του πάνω σου. Πάντα. Κάνε τον άγγελό σου περήφανο.

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share
SHARE
Previous articleΟι σκέψεις. Οι βραδινές σκέψεις.
Next articleΤην αξία της επιτυχίας την μετράς… στην αποτυχία.
Είμαι η Ηλέκτρα! Δημιουργός του daydreamer.gr. Blogger που λένε. Αρχισυντάκτρια τηλεπτικής εκπομπής. Αγαπάω πολύ την φύση, πολύ. Τους ευγενικούς ανθρώπους, πάρα πολύ. Τους αγγέλους, όσο τίποτα. Και τις μακαρονάδες, ως τον πλανήτη της μακαρονάδας και πάλι πίσω. Μου αρέσει να χαμογελάω, να αγαπάω και να αγαπιέμαι. Είμαι παράλογη, το ξέρω. Άσε δεν βγάζεις άκρη μαζί μου. My Moto: Dream Is the Truth of your soul