Οι ψυχικά όμορφοι άνθρωποι και η κατάρα τους να αγαπάνε χωρίς όρια

0
1106

Είναι και εκείνοι οι άνθρωποι που αγαπάνε δίχως όρια και φραγμούς. Χωρίς τσιγκουνιά. Με πάθος  και ολοκληρωτικά. Είναι εκείνοι οι άνθρωποι που πληγώθηκαν περισσότερο από όλους και είναι οι ίδιοι άνθρωποι που όταν πληγώθηκαν κούρνιαξαν στην γωνιά τους, χωρίς να ζητήσουν εκδίκηση από κανέναν.

Η εκδίκηση δεν τους ταιριάζει άλλωστε. Ξέρουν πως ότι “έπαθαν” και ένιωσαν, ήταν 100% με δική την δική τους συγκατάβαση. Και ξέρεις, όταν δέχεσαι με όλη σου τη δύναμη να αγαπήσεις είναι τότε που θα πάρεις με την ίδια δύναμη όλα τα συναισθήματα. Αγάπη, ενδιαφέρον, προδοσία, πόνο και όλα αυτά τα υπέροχα “νιωσίματα” που σε κάνουν ακόμη πιο δυνατό από ποτέ.

Οι ψυχικά όμορφοι άνθρωποι έχουν μια κατάρα. Να αγαπούν χωρίς όρια. Και αυτό είναι ίσως η πιο γλυκιά κατάρα του κόσμου. Και σου το λέω γιατί το ένιωσα. Και για να με διαβάζεις, το ένιωσες και εσύ… και σου αξίζουν πολλά μπράβο που δεν λύγισες.

Και σου αξίζουν πολλά μπράβο για την δύναμη της αγάπης σου.

Και σου αξίζουν πολλά μπράβο για την ομορφιά της ψυχής σου.

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share
SHARE
Previous articleΜπορείς! Το θέμα είναι… θέλεις;
Next articleΣφιχτή αγκαλιά
Είμαι η Ηλέκτρα! Δημιουργός του daydreamer.gr. Blogger που λένε. Αρχισυντάκτρια τηλεπτικής εκπομπής. Αγαπάω πολύ την φύση, πολύ. Τους ευγενικούς ανθρώπους, πάρα πολύ. Τους αγγέλους, όσο τίποτα. Και τις μακαρονάδες, ως τον πλανήτη της μακαρονάδας και πάλι πίσω. Μου αρέσει να χαμογελάω, να αγαπάω και να αγαπιέμαι. Είμαι παράλογη, το ξέρω. Άσε δεν βγάζεις άκρη μαζί μου. My Moto: Dream Is the Truth of your soul