Να απολαμβάνεις τη φύση‬ με ανθρώπους που αγαπάς

0
826

Το να απολαμβάνεις την ‪φύση‬ με ανθρώπους που αγαπάς και να περνάς στιγμές ωραίες γεμάτες ενέργεια και χαμόγελα είναι ίσως ότι πιο ιδεατό θα μπορούσες να έχεις στην ζωή σου.
Όταν σκέφτεσαι πως υπάρχουν άνθρωποι που στερούνται τα βασικά (και για μένα βασικό είναι η ‪αγάπη‬) τότε καταλαβαίνεις γιατί στον κόσμο υπάρχει τόση κακία. Όταν δεις ότι υπάρχουν πια ελάχιστοι άνθρωποι που νιάζονται για το περιβάλλον, για τα ‪‎ζώα‬, για τον συνάνρθωπό τους ακόμη και για την ίδια τους την οικογένεια, απογοητεύεσαι.

Υπάρχουν κάποιες στιγμές που δεν υπάρχουν λόγια. Η αγάπη είναι τόσο μεγάλη που μπορεί να καταπιεί κάθε μίσος που νιώθεις και να το εξαλείψει. Το θέμα είναι εσύ είσαι έτοιμος; Εγώ επιλέγω να κρατώ αυτή την ήρεμη εικόνα που συνάντησα στην ‪‎Στουτγκάρδη‬ και να την μοιράζομαι μαζί σας για να μοιραστούμε σκέψεις, λέξεις και εικόνες.
Να αγαπάς σου ζητάμε ρε. Είναι τόσο υπέροχα απλό!

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share