Μάθαμε στα εύκολα.

0
1366

Μάθαμε στα εύκολα.

Να λέμε βαριές κουβέντες και να περιμένουμε ο άλλος να τις ξεχάσει. Να κάνουμε πρώτα το λάθος και να απαιτούμε ο άλλος να μας συγχωρήσει. Να μειώνουμε ανθρώπους και να περιμένουμε να “ξανανέβουν” μοναχοί τους, δίχως καν να τους βοηθήσουμε.

Αφήσαμε τα δύσκολα.

Γιατί είμαστε “λίγοι” για τα δύσκολα. Γιατί τα δύσκολα είναι μόνο για τους αγωνιστές. Όχι για τους αδύναμους. Για αυτούς που μπορούν να ελέγξουν τον εαυτό τους. Για αυτούς που μπορούν να εμπνεύσουν τους άλλους. Για εκείνους που σέβονται τους συνανθρώπους τους.

Ευτυχώς που η ζωή είναι τόσο ωραία και σε κάνει πάντα να ξεχνάς τα άσχημα και να κρατάς τα όμορφα.
Να έχεις την δύναμη να αντιμετωπίζεις ότι έρχεται.
Να έχεις την δύναμη να αγαπάς χωρίς όρια.
Να δίνεις με όλη σου την καρδιά.
Να είσαι λιοντάρι!

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share
SHARE
Previous articleH ομορφιά της ψυχής κρύβεται εκεί που δεν υπάρχει ο κομπλεξισμός.
Next articleΠροσηλώσου στον στόχο!
Είμαι η Ηλέκτρα! Δημιουργός του daydreamer.gr. Blogger που λένε. Αρχισυντάκτρια τηλεπτικής εκπομπής. Αγαπάω πολύ την φύση, πολύ. Τους ευγενικούς ανθρώπους, πάρα πολύ. Τους αγγέλους, όσο τίποτα. Και τις μακαρονάδες, ως τον πλανήτη της μακαρονάδας και πάλι πίσω. Μου αρέσει να χαμογελάω, να αγαπάω και να αγαπιέμαι. Είμαι παράλογη, το ξέρω. Άσε δεν βγάζεις άκρη μαζί μου. My Moto: Dream Is the Truth of your soul