Τα καινούρια ξεκινήματα είναι για όσους τολμούν να κάνουν ένα βήμα παραπέρα

0
1474

Τα καινούρια ξεκινήματα είναι για όσους τολμούν να κάνουν ένα βήμα παραπέρα. Για εκείνους που ενώ προσπάθησαν, οι κόποι τους κατακρημνίστηκαν.

Τα καινούρια ξεκινήματα είναι για όλους όσους αντέχουν να βλέπουν τα όνειρά τους να διαλύονται. Άλλωστε πρέπει να τσαλακώσεις όλα σου τα όνειρα χίλιες φορές για να γίνουν πραγματικότητα την χιλιοστή πρώτη. Όμως πρέπει να αντέξεις μέχρι τη χιλιοστή πρώτη. Να είσαι εκεί το σωστό δευτερόλεπτο. Δεν πρέπει να λυγίσεις. Δεν πρέπει να τα παρατήσεις.

Τότε είσαι πραγματικός μαχητής. Πραγματικός πολεμιστής. Τότε μπορείς να λες πως νίκησες τους φόβους και τις αναστολές σου και έπιασες το όνειρό σου. Όχι απλά το άγγιξες… το έπιασες και το έκανες δικό σου. Και αυτό ξέρεις είναι δύσκολο. Και χρειάζεται κόπο. Και για να τα κατάφερες σημαίνει πως είσαι από τους λίγους που είχες τη δύναμη να το κάνεις.

Και η στιγμή που συνειδητοποιείς πως τα κατάφερες, είναι η στιγμή που σε κάνει να νιώθεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου, πιο ολοκληρωμένο προς τους ανθρώπους γύρω σου και πιο συνεπή προς τα ίδια σου τα θέλω.

Είναι η στιγμή που πρέπει να πεις ένα μεγάλο μπράβο σε σένα και ένα ευχαριστώ σε όσους σε βοήθησαν να τα καταφέρεις. Είναι η στιγμή που μπορείς να χαλαρώσεις και να το απολαύσεις… γιατί επιτέλους μπορείς να πάρεις τους καρπούς των κόπων σου.

Αξίζει να παλεύεις για το όνειρο… γιατί η ποιότητα των ονείρων μας είναι η ποιότητα της ίδιας μας της ψυχής.

Εμού της ιδίας, πρώτη δημοσίευση στην Εναλλακτική Δράση.

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share
SHARE
Previous articleΗ χρυσόσκονη
Next articleΝα εκτιμάς, γιατί αλλιώς θα (το) χάσεις
Είμαι η Ηλέκτρα! Δημιουργός του daydreamer.gr. Blogger που λένε. Αρχισυντάκτρια τηλεπτικής εκπομπής. Αγαπάω πολύ την φύση, πολύ. Τους ευγενικούς ανθρώπους, πάρα πολύ. Τους αγγέλους, όσο τίποτα. Και τις μακαρονάδες, ως τον πλανήτη της μακαρονάδας και πάλι πίσω. Μου αρέσει να χαμογελάω, να αγαπάω και να αγαπιέμαι. Είμαι παράλογη, το ξέρω. Άσε δεν βγάζεις άκρη μαζί μου. My Moto: Dream Is the Truth of your soul