Εσύ άραγε ποιο όνειρο σκοτώνεις;

0
1201

Spain

Nα τις ακούς τις ανάγκες σου. Να τις προσέχεις. Να τις αγαπάς. Οι ανάγκες σου καθορίζουν πιο πολλά πράγματα από όσα φαντάζεσαι. Βλέπεις όταν εκείνες είναι ανικανοποίητες, είσαι και εσύ. Αυτό σε κάνει μίζερο, κακεντρεχή και μουρντζόυφλη άνθρωπο. Ετούτος θέλεις να είσαι; Εκείνος που θα περιγελούν όλοι; Και να με θυμάσαι… δεν θα σε περιγελούν γιατί δεν ακούς τις ανάγκες σου -γιατί δεν το ξέρουν- αλλά γιατί είσαι μονίμως ανικανοποίητος και κακόκεφος.

Και ξέρω ξέρω, δεν σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι. Ούτε και εμένα. Αλλά με νοιάζει πολύ αυτό που βλέπω στον καθρέφτη. Όταν οι ανάγκες μου είναι ανικανοποίητες τις βλέπω στον καθρέφτη. Μου τραβάνε τα μαλλιά και τα χαλάνε, μου κλέβουν το χαμόγελο, μου ζωγραφίζουν μαύρους κύκλους και μου δημιουργούν συναισθήματα που δεν θέλω να έχω. Δεν το κάνουν για κακό, το ξέρω. Θέλουν μόνο να με “ξυπνήσουν” και δεν έχουν άλλο τρόπο. Βλέπεις δεν έχουν μιλιά να μου μιλήσουν. Να μου πουν….

“Γειά σου,

είμαι το όνειρό σου! Καταπιάνεσαι ολημερίς με πράγματα μικρά. Σπαταλάς τον χρόνο σου. Εκείνο τον χρόνο που προορίζεται για ΜΕΝΑ. Μου παίρνεις ότι πιο σημαντικό έχω και καταστρέφεις τον λόγο ύπαρξής μου. Είμαι το όνειρό σου, δεν με θυμάσαι; Πως είναι δυνατόν να μην με θυμάσαι; Εμένα σκέφτεσαι όταν κλείνεις τα μάτια σου. Εμένα σκέφτεσαι όταν σε ρωτάνε “Ποιο είναι το πιο μεγάλο σου όνειρο;”.

Με πέταξες εδώ σε μια γωνία και μου λες συνεχώς “Περίμενε, δεν έχω χρόνο τώρα.” , “Θα ασχοληθώ μαζί σου όταν επιστρέψω”. Μου υπόσχεσαι πράγματα που δεν κάνεις ποτέ γιατί όταν επιστρέφεις είσαι πάντα πιο κουρασμένος και δεν έχεις χρόνο για μένα. Βλέπεις τι είμαι εγώ; Είμαι απλά το ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ!

Συγνώμη αν σου φωνάζω μα πρέπει να καταλάβεις… Πρέπει να δουλέψεις για μένα, πολύ, να μου δώσεις τον κόπο σου, τον χρόνο σου, την ενέργειά σου αλλά σου το υπόσχομαι θα σε ανταμείψω. Θα σε κάνω να χαμογελάσεις όπως δεν έχεις χαμογελάσει ποτέ σου. Ξέρω θέλει δύναμη ψυχής για να με αποκτήσεις, μα δεν καταλαβαίνεις ; Για αυτό είμαστε εδώ. Εγώ ολοκληρώνομαι μέσα από εσένα κι εσύ μέσα από εμένα! ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ! ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!

Μετέτρεψε με από όνειρο στην πραγματικότητά σου!

Με αγάπη,

το όνειρό σου!”

Τι άλλο να πεις μετά από αυτό; Σιωπή.. και περισυλλογή. Εσύ άραγε ποιο όνειρο σκοτώνεις;

Photo by Electra Asteri in Spain 2014

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share