Οι μάσκες που φοράς κάποια στιγμή ξεφτίζουν

0
1422

Οι μάσκες που φοράς κάποια στιγμή ξεφτίζουν. Γίνονται απομεινάρια της παλιάς ψεύτικης ζωής σου και αναδεικνύουν -ακόμη περισσότερο- το πόσο “μάταιος” ήσουν. Οι μάσκες που φοράς δείχνουν το πόσο λίγος στάθηκες απέναντί στις περιστάσεις. Δείχνουν το πόσο μειονεκτικά ένιωθες για την παγωμένη καρδιά σου.

Τίποτα δεν μπορεί να σε κάνει να νιώσεις χρήσιμος, εκτός από τα διαφορετικά σου προσωπεία. Αυτά είναι που σου δίνουν ζωή. Ψεύτικη και αηδιαστική ζωή. Σε έναν κόσμο που δεν καταλαβαίνεις ούτε εσύ ο ίδιος ποιος είσαι. Και τελικά … τι αποκόμισες; Μια βδελυρή ανάσα που συντροφεύει κάθε σου νέα γνωριμία. 

Και ίσως οι άλλοι να μην καταλαβαίνουν την βρωμιά που εκπέμπεις γιατί ξέρεις να την κρύβεις καλά.. όμως σε εγώ σε κατάλαβα από την πρώτη στιγμή. Ίσως κάποτε να μετανιώσεις αλλά το θέμα είναι πως δεν θα έχει μείνει κανείς για να το δει.

Αφιερωμένο σε όλους τους μασκαράδες της ζωής μας.
Με μια ελπίδα να μετανιώσουν.

Αφιερωμένο και σε εμάς.
Για όσες φορές γίναμε μασκαράδες. Αν γίναμε.

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share