Όλες οι εξαρτήσεις κόβονται μαχαίρι.

0
1348

Όλες οι εξαρτήσεις κόβονται μαχαίρι. Η τακτική “σιγά σιγά”, είναι για κείνους που δεν έχουν πάρει απόφαση πως θα δεν θα εξαρτώνται πλέον από κάτι. Άτιμο πράγμα αυτή η “αναγκαιότητα” να κρεμεσαι από κάτι, έρχεται στην ζωή σου ύπουλα και τρυπώνει χωρίς καν να την έχεις δώσει το δικαίωμα. Στρογγυλοκάθεται στις πιο ωραίες σου στιγμές, σου λείπει έντονα και καταφέρνει να κερδίζει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο έδαφος. Κάποια στιγμή γίνεται το απόλυτο κίνητρό σου για τα πάντα και δεν μπορείς να ξεφύγεις από αυτήν!

Ο άνθρωπος που αγαπάς αλλά σου κάνει κακό, η εργασία που έχεις αλλά σε εξευτελίζει και η φιλία που εκτιμούσες αλλά σε διαλύει. Όλα αυτά και άλλα τόσα μπορούν να γίνουν οι εξαρτήσεις σου.. οι λάθος εξαρτήσεις σου!

Το να εξαρτάσαι από το οτιδήποτε είναι από μόνο του προβληματικό. Πάρε τον χρόνο σου, σκέψου ώριμα, δες τα αρνητικά και τα θετικά και αποφάσισε τι πραγματικά ζητάς από την ζωή σου. Καμία εξάρτηση δεν σου επιτρέπει να είσαι ολοκληρωμένος άνθρωπος και είμαι σίγουρη πως θέλεις να είσαι ολόκληρος. Μην υποκύπτεις στις σειρήνες. Σήκω επάνω και όρθωσε ανάστημα!

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share