Ένα βήμα μπροστά και δυο πίσω

0
132

Ακόμη και στα πιο χάλια σου να ψάχνεις κάτι να σε βοηθήσει να ανέβεις. Εσύ ότι και αν γίνεται… ακόμη και αν σου προσφέρεται βοήθεια.. την πετάς κάτω. Και εντάξει αν γουστάρεις να χαλιέσαι, κανένα πρόβλημα. Εξάλλου όλοι το κάνουν για κάποιο διάστημα στη ζωή τους.  Απλά πρέπει να καταλάβεις ότι επηρεάζονται και άλλοι άνθρωποι από αυτό. Εκείνοι που σ΄αγαπούν, εκείνοι που σε νοιάζονται.

Δεν θέλω να σε πιέσω, αλλά πρέπει άμεσα να καταλάβεις ότι επηρεάζονται και άλλοι άνθρωποι από αυτό.

Το ξέρω ότι προσπαθείς, αλλά πρακτικά δεν θέλεις. Αυτό βλέπω. Ένα βήμα μπροστά και δυο πίσω.

Και όταν είσαι στα χειρότερα… θα πρέπει να πιάνεσαι από ό,τι πιστεύεις πως μπορεί να σε κάνει καλύτερα. Όχι να πέφτεις πιο μέσα. Αλλιώς φτάνεις πάτο… και από εκεί είναι πιο δύσκολα. πολύ πιο δύσκολα.

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share
SHARE
Previous articleΟι ευτυχισμένοι άνθρωποι επιλέγουν ταξίδια και όχι αντικείμενα
Είμαι η Ηλέκτρα! Δημιουργός του daydreamer.gr. Blogger που λένε. Αρχισυντάκτρια τηλεπτικής εκπομπής. Αγαπάω πολύ την φύση, πολύ. Τους ευγενικούς ανθρώπους, πάρα πολύ. Τους αγγέλους, όσο τίποτα. Και τις μακαρονάδες, ως τον πλανήτη της μακαρονάδας και πάλι πίσω. Μου αρέσει να χαμογελάω, να αγαπάω και να αγαπιέμαι. Είμαι παράλογη, το ξέρω. Άσε δεν βγάζεις άκρη μαζί μου. My Moto: Dream Is the Truth of your soul