Το μόνο άτομο που εμποδίζει τον δρόμο σου, είσαι εσύ!

0
1196

Σταμάτα τις δικαιολογίες. Δεν υπάρχουν εμπόδια. Εσύ τα «στήνεις». Στον ίδιο σου τον δρόμο. Ο δρόμος πάντα έχει δυσκολίες, αλλά ο τρόπος που εσύ βλέπεις τα πράγματα είναι ικανός να δημιουργήσει αποτυχίες ή ευκαιρίες. Η προσήλωση στον στόχο, ο μόχθος και η δουλειά μπορούν να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Το μόνο άτομο που εμποδίζει τον δρόμο σου είσαι εσύ! Και αν δεν το ξέρεις μάθε το. Άλλαξέ το. Άρχισε να δημιουργείς. Άρχισε να είσαι αυτό για το οποίο γεννήθηκες.
Photo: στιγμή από την ταινία Black Swan

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share
SHARE
Previous articleΈχω τις μαύρες μου
Next articleΘάλασσα, η καλύτερή μου φίλη!
Είμαι η Ηλέκτρα! Δημιουργός του daydreamer.gr. Blogger που λένε. Αρχισυντάκτρια τηλεπτικής εκπομπής. Αγαπάω πολύ την φύση, πολύ. Τους ευγενικούς ανθρώπους, πάρα πολύ. Τους αγγέλους, όσο τίποτα. Και τις μακαρονάδες, ως τον πλανήτη της μακαρονάδας και πάλι πίσω. Μου αρέσει να χαμογελάω, να αγαπάω και να αγαπιέμαι. Είμαι παράλογη, το ξέρω. Άσε δεν βγάζεις άκρη μαζί μου. My Moto: Dream Is the Truth of your soul