Σημαντική σιωπή μου!

0
1100

Οι στιγμές που σώπασες τι ήταν; Στιγμές που χαλιναγώγησες τα θέλω σου και είπες “θα αντιταχθώ”; Μήπως ήταν στιγμές που δεν είχες άλλη επιλογή γιατί έβλεπες τα κύματα που ερχόντουσαν κατά πάνω σου; Το σημαντικό είναι να επιλέγεις την σιωπή και όχι να σε επιλέγει. Η σιωπή τότε είναι χρυσός. Όταν την επιλέγεις. Όταν σε επιλέγει εκείνη γίνεται μια πελώρια σκύλα που σε κατασπαράζει. Ξεσκίζει τις σάρκες σου και σε κάνει να νιώθεις ακόμη πιο τιποτένιος από ότι είσαι.

Ήσουν δειλός κάποτε και αυτό μπορεί να σε κυνηγάει ακόμη, για αυτό σου το λέω. Μην αφήνεις να σε “τρώει”, μην της επιτρέπεις να σου επιτίθεται και να παίρνει από εσένα τα πιο δυνατά σου στοιχεία. Επέλεξε την σιωπή όταν της πρέπει. Όταν το θρόισμα των φύλλων είναι πολύ μελωδικό για να το χαλάσεις με ψιθύρους, όταν η σταλαγματιές της βροχής ακούγονται σαν ορχήστρα και δεν θέλεις να το χαλάσεις με μονότονες φωνές. Η σιωπή βλέπεις κάποιες φορές είναι τόσο ρομαντική και αισθησιακή που αν την συνηθίσεις θα αρχίσεις να την αναζητάς.

Πρόσεχε όμως μην πέσεις στην μεγάλη μαύρη τρύπα. Η σιωπή μπορεί να είναι ο χρυσός που θα λάμπει στα σκοτάδια σου όμως μπορεί να είναι και το τούβλο που θα σφραγίσει την φυλακή που έφτιαξες μόνος σου και μπήκες μέσα. Να σκεφτείς πριν επιλέξεις. Να ξανασκεφτείς πριν αποφασίσεις και να είσαι πάντα ευτυχισμένος με την σιωπή ή την βαβούρα που εσύ ο ίδιος έβαλες στην ζωή σου. Να την αγαπάς για να μπορεί και αυτή να σ΄αγαπάει.

Πολύ σιωπή, για γαλήνια μυαλά και όμορφους ανθρώπους.
Να την αγαπάς την σιωπή, αυτή πάντα σε προστάτευε και ας μην το γνώριζες.

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share
SHARE
Previous articleΑγκάλιασε με λίγο να δω κάτι!
Next articleΝα σε παίρνει εύκολα ο ύπνος τη νύχτα!
Είμαι η Ηλέκτρα! Δημιουργός του daydreamer.gr. Blogger που λένε. Αρχισυντάκτρια τηλεπτικής εκπομπής. Αγαπάω πολύ την φύση, πολύ. Τους ευγενικούς ανθρώπους, πάρα πολύ. Τους αγγέλους, όσο τίποτα. Και τις μακαρονάδες, ως τον πλανήτη της μακαρονάδας και πάλι πίσω. Μου αρέσει να χαμογελάω, να αγαπάω και να αγαπιέμαι. Είμαι παράλογη, το ξέρω. Άσε δεν βγάζεις άκρη μαζί μου. My Moto: Dream Is the Truth of your soul