Όταν κάποιος φεύγει, μένεις εσύ εκεί για να θυμάσαι

0
1770

Όταν κάποιος φεύγει, μένεις εσύ εκεί για να θυμάσαι. Τα όμορφα χαμόγελα, τις αγκαλιές, τα πειράγματα, τις όμορφες στιγμές. Όταν κάποιος «αποφασίζει» να φύγει, τότε εσύ πρέπει να αναλάβεις δράση. Στην αρχή ίσως να φανεί δύσκολο, όμως είναι ο μόνος τρόπος για να «περάσει» η μπόρα.

apoleia

Είναι πολύ πικρό και ίσως κάποιες φορές να μην προλάβεις να πεις ούτε αντίο. Όμως όταν νιώσεις την απώλεια εκείνου που αγάπησες, πρέπει να δεις τι υπάρχει πίσω από την στεναχώρια, την οδύνη και τις δυσκολίες. Γιατί κάτι θα υπάρχει, δε γίνεται. Και με τον καιρό η πίκρα θα υποχωρήσει.. και η στεναχώρια θα κοπάσει.. και τα δάκρυα θα στεγνώσουν.

Η ΚΑΘΑΡΣΙΣ

Όταν ο απαραίτητος καιρός περάσει, τότε θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις τα διαμάντια που πήρες και έδωσες στον άνθρωπο που έχασες. Την αγάπη. Το ενδιαφέρον. Την καρδιά σου την ίδια. Και μη νιώσεις ριγμένος ή ευνοημένος. Νιώσε απλώς ευγνωμοσύνη, που κατάφερες να έχεις αυτή τη σχέση, μ΄ αυτό τον άνθρωπο, σ΄αυτή τη ζωή. Όσο και αν κράτησε. Ό,τι και αν έφερε.

Και όταν νιώσεις ότι κάτι λαμπερό υπάρχει κοντά σου..

Που ξέρεις…

Μπορεί να είναι οι καλοσύνες του ανθρώπου που έφυγε.

Στείλε μια ευχή και ένα φιλί.

Αυτό στέλνω και εγώ.

Καλό ταξίδι.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share