Κανείς δεν μπορεί να είναι περήφανος για το τι κάνει στο κρεβάτι του.

0
1309

Δεν κρίνω κανέναν. Ο καθένας μπορεί να είναι και να κάνει ότι θέλει. Ζούμε άλλωστε στην χώρα που γέννησε την δημοκρατία. Όμως πιο σωστή τοποθέτηση από αυτή του Σιμαρδάνη δεν διάβασα μέχρι και σήμερα. Είπε όλα όσα σκεφτόμουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Χρησιμοποίησε τις λέξεις με την τέλεια σειρά. Τελικά δεν είχα άδικο που τον συμπαθούσα χρόνια τώρα. Άλλωστε έχει τόσο ευγενική φυσιογνωμία.

«Την ημέρα του Gay Pride μου ζήτησαν από ραδιοφωνικό σταθμό να μιλήσω, αλλά τους είπα ότι δεν συμφωνώ. Δεν είμαι περήφανος που είμαι ομοφυλόφιλος. Κανείς δεν μπορεί να είναι περήφανος για το τι κάνει στο κρεβάτι του. Είναι σαν να λες ”είμαι περήφανος που έχω αυτιά”.Δεν μπορείς να είσαι περήφανος επειδή είσαι θηλαστικό ή επειδή έχεις δύο αυτιά.Περήφανος μπορείς να είσαι για χίλια δύο άλλα πράγματα. Θα μου άρεσε να νιώθω περήφανος για τον εαυτό μου για κάποια ανθρώπινα χαρακτηριστικά μου. Δεν νιώθω περήφανος που είμαι gay, ούτε εσύ πρέπει να νιώθεις περήφανος που είσαι straight. Να είσαι περήφανος επειδή είσαι τίμιος, καλός άνθρωπος, ή καλός πατέρας»

Χρήστος Σιμαρδάνης
Ο άνθρωπος είναι η αξιοπρέπεια η ίδια.
Κάτι που δυστυχώς έχουν χάσει αρκετοί προ πολλού.

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share