Η κατάρα του καλοκαιρινού έρωτα

0
394

Οι καλοκαιρινοί έρωτες είναι πάντα τόσο αέρινοι. Έρχονται απότομα, εκεί που δεν τους περιμένεις, όπως η καλοκαιρινή μπόρα που σε δροσίζει.

Έρχονται έντονα, χωρίς ενδοιασμούς, όπως ο ξέφρενος χορός στα κλαμπ της Μυκόνου.

Έρχονται αβίαστα, με τρόπο μοναδικό, όπως εκείνο το μαγικό ηλιοβασίλεμα στην Οία της Σαντορίνης.

Με ό,τι και να συγκρίνεις τους καλοκαιρινούς έρωτες θα κερδίζουν πάντα, διότι εκείνοι έχουν την φρεσκάδα της πρώτης γνωριμίας. Είναι βλέπεις εκείνη η άγουρη αίσθηση έρωτα, που πριν προλάβει να γίνει αντιληπτή, χάνεται και πάλι στο Αιγαίο. Μένουν μόνο κάτι ξεθωριασμένες αναμνήσεις γεμάτες από το αλάτι της θάλασσας. Οι καλοκαιρινοί έρωτες είναι καταδικασμένοι να τελειώσουν. Το ξέρεις από την ώρα που ξεκινούν. Μπορεί να μην το παραδέχεσαι, αλλά το ξέρεις!

Οι καλοκαιρινοί έρωτες μπορούν να κοιτάζουν τον ήλιο κατάματα χωρίς να κατεβάζουν το κεφάλι, γιατί είναι ειλικρινείς. Οι καλοκαιρινοί έρωτες μπορούν να κοιτάζουν το φεγγάρι χωρίς να δίνουν ψεύτικες υποσχέσεις, που δεν θα τηρήσουν. Ξέρουν πως θα τελειώσει σύντομα αυτό που ζουν. Απλά προσπαθούν να ρουφήξουν κάθε στιγμή και να νιώσουν κάθε δευτερόλεπτο, γιατί ξέρουν πως μπορεί να είναι και το τελευταίο.

Οι καλοκαιρινοί έρωτες στην Ελλάδα γεννιούνται από το Αιγαίο, και εκεί καταλήγουν. Για αυτό έχουμε την πιο όμορφη χώρα του κόσμου. Γιατί στην θάλασσα και τον ουρανό της αντανακλώνται τα πιο όμορφα και ειλικρινή συναισθήματα.

----------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων ή των φωτογραφιών που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal DayDreamer.gr. Ευχαριστώ.

FacebookTwitterGoogle+Share